Antena 3 CNN Externe Ea este cea mai căutată femeie din Europa. "Regina drogurilor" se ascunde de Poliție de mai bine de doi ani

Ea este cea mai căutată femeie din Europa. "Regina drogurilor" se ascunde de Poliție de mai bine de doi ani

Cea mai căutată femeie din Europa, cunoscută drept "regina drogurilor", se ascunde de Poliție de mai bine de doi ani, după ce s-a descoperit că a transportat kilograme de substanțe interzise pe tot continentul.

Ea este cea mai căutată femeie din Europa. "Regina drogurilor" se ascunde de Poliție de mai bine de doi ani
Sursa foto: HundGarin | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Iun 2023   •   11:39

În vârstă de 30 de ani, suedeza Tania Gomez a devenit cea mai căutată femeie din Europa, fiind un membru extrem de periculos al mafiei drogurilor.

Anchetatorii spun că Tania Gomez a transportat kilograme de substanțe interzise și milioane de euro în toată Europa, motiv pentru care este cunoscută drept "regina drogurilor".

Astfel, prin intermediul unei organizații internaționale de salvare a animalelor, Tania ar fi reușit să spele sume uriașe de bani, asigurând, totodată, transportul de droguri pentru mai multe organizații criminale.

În timpul unui raid la o casă de schimb valutar din Stockholm, polițiștii au găsit mai multe pungi de plastic pline cu bani, peste un milion de euro în numerar, bani obținuți din droguri.

Citește și: Imagini cu domeniul impresionant deţinut de premierul Ungariei. Proprietatea are trei iazuri, două piscine, un restaurant și numeroase apartamente de lux

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pe pungi a fost găsită o etichetă scrisă de mână cu pseudonimul proprietarului, Tania Gomez.

Anchetatorii presupun că cel puțin 16 organizații criminale au folosit "serviciile” Taniei Gomez.

La casa de schimb valutar se adunau rockerii din grupările Hells Angels și Bandidos, figuri importante ale organizațiilor criminale și "o femeie brunetă obișnuită”.

Femeia surprinsă la casa de schimb valutar s-a dovedit a fi Tania Gomez, care, până atunci, nu avusese nicio legătură oficială cu autoritățile și era un cetățean respectabil.

După raid, femeia de 30 de ani a dispărut, iar Poliția este pe urmele ei de mai bine de doi ani.

Cea mai căutată femeie din Europa are ochi căprui, 1,60 înălțime, vorbește spaniolă și suedeză, iar pe numele ei a fost emis un mandat de arestare la nivel european, fiind suspectată de trafic de droguri și spălare de bani, potrivit bild.de.

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close