Antena 3 CNN Externe Femeie prinsă după 10 ani că și-a ucis tatăl, în timp ce se uita la o emisiune TV despre propriul caz

Femeie prinsă după 10 ani că și-a ucis tatăl, în timp ce se uita la o emisiune TV despre propriul caz

O femeie din Noua Zeelandă a fost prinsă de polițiști la zece ani după și-a ucis tatăl, în timp ce se uita la o emisiune despre cazul ei de crimă.

Femeie prinsă după 10 ani că și-a ucis tatăl, în timp ce se uita la o emisiune TV despre propriul caz
Sursa foto: Gettyimages
de Ioana Mircea    |    23 Noi 2023   •   11:17

Lynne Martin a fost găsită ieri vinovată că și-a omorât tatăl, în Gisborne, Noua Zeelandă, după 10 ani. Mai exact, femeia a incendiat casa părintelui său.

În timp ce se uita la o emisiune TV despre cazul tatălui ei, nerezolvat, povestea cu soțul său despre tatăl ei, spunând: "Pot să mă pună acolo, dar asta nu dovedește că m-am dus la Whatatutu - locuința tatălui ei -, nu dovedește că am dat foc la casă".

Conversațiile se numără printre cele 22.000 de înregistrări făcute cu microfoane ascunse. În plus, o polițistă a petrecut 157 de zile pentru a stabili implicarea femeii în incendiu, potrivit Stuff.

Citește și: Un ucigaș satanist și canibal a fost eliberat de Rusia. Bărbatul a luptat în războiul din Ucraina

Folosindu-se de numele Millie Tait, polițista s-a împrietenit cu Martin și i-a spus că fostul ei prieten o șantaja pentru că avea un jurnal în care mărturisea un accident cu fugă de la locul faptei. Atunci, Martin i-a spus să dea foc casei pentru a distruge dovezile, spunându-i că "incendierea este cel mai ușor lucru din lume și foarte greu de dovedit".

Deși Martin a negat că a fost în apropierea casei tatălui ei în noaptea morții acestuia, înregistrările turnurilor de telefonie au arătat că a fost în zonă timp de aproximativ două ore. Acuzarea a susținut că Martin și-a ucis tatăl pentru că dorea moștenirea de 150.000 de dolari pe care urma să o primească la moartea lui.

 Martin fusese plasată în arest preventiv până la pronunțarea sentinței, dar a murit brusc a doua zi, potrivit stuff.co.nz.

×
Subiecte în articol: Noua Zeelanda emisiune tv crimă
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close