Antena 3 CNN Externe Fiul preşedintelui din Tatarstan şi şeful serviciilor secrete locale au murit în accidenul aerian din Rusia

Fiul preşedintelui din Tatarstan şi şeful serviciilor secrete locale au murit în accidenul aerian din Rusia

Fiul preşedintelui din Tatarstan şi şeful serviciilor secrete locale au murit în accidenul aerian din Rusia
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.Z.    |    18 Noi 2013   •   08:09
Unul dintre cei doi fii ai preşedintelui republicii ruse Tatarstan a murit în accidentul aerian produs duminică pe aeroportul din oraşul rus Kazan, anunţă vicepremierul Tatarstanului Iuri Kamaltînov, citat de pagina online a RIA Novosti, potrivit Mediafax.
 
Irek Minnihanov, în vârstă de 23 de ani, unul dintre fiii preşedintelui Rustam Minnihanov, se afla în avionul prăbuşit duminică în centrul Rusiei.
 
Potrivit postului de televiziune rus NTV, Rustam Minnihanov, în vârstă de 56 de ani, mai are un fiu, în vârstă de cinci ani.
 
În accident a murit şi Alexandr Antonov, şeful Serviciului federal de securitate (FSB) din Tatarstan.
 
Avionul, de tip Boeing 737, efectua o cursă internă şi decolase de la Moscova. La bordul avionului se aflau 44 de pasageri şi şase membri ai echipajului.
 
Aeronava s-a prăbuşit înainte de aterizarea pe aeroportul din Kazan, situat în centrul ţării, în republica rusă Tatarstan.
 
"Un Boeing 737 care decolase de la Moscova s-a prăbuşit la aterizarea pe aeroportul din Kazan şi a explodat. Cincizeci de oameni - 44 de pasageri şi şase membri ai echipajului - au murit", a comunicat Ministerul rus pentru Situaţii de urgenţă. Bilanţul anterior era de 44 de morţi.
 
Accidentul a avut loc la ora locală 19.25 (17.25, ora României).
 
Preşedintele republicii ruse Tatarstan a decis ca ziua de luni, 18 noiembrie 2013, să fie zi de doliu naţional pentru victimele acestui accident aerian.

×
Subiecte în articol: accident aviatic Rusia
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close