Antena 3 CNN Externe "Viețile noastre au fost sfâșiate". O mamă a trei copii s-a stins din viață subit, după ce s-a trezit din somn cu febră mare

"Viețile noastre au fost sfâșiate". O mamă a trei copii s-a stins din viață subit, după ce s-a trezit din somn cu febră mare

O mămică în vârstă de 31 de ani a sfârșit în mod subit și a lăsat în urma sa trei copii, după ce s-a trezit din somn cu febră mare, iar medicii nu au mai reușit să o salveze.

"Viețile noastre au fost sfâșiate". O mamă a trei copii s-a stins din viață subit, după ce s-a trezit din somn cu febră mare
Sursa foto: Ashleigh De-Andrade | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Mai 2023   •   23:47

Tânăra mămică s-a stins din viață într-un mod total neașteptat, după ce a petrecut o zi aproape perfectă alături de logodnic și de cei trei fii ai săi.

Pe 23 aprilie, după câteva ore de odihnă, Ashleigh De-Andrade, în vârstă de 31 de ani, din Anglia, a început să se simtă rău, trezindu-se transpirată și cu o temperatură foarte ridicată.

Tânăra a fost dusă imediat la spital, unde a suferit mai multe convulsii și a trecut prin clipe de coșmar.

Din păcate, pe 26 aprilie, femeia a pierdut lupta cu boala, moartea fiindu-i cauzată de o meningită.

Citește și: "Mi-au înmânat verigheta într-o pungă de plastic!" | Durere imensă după ce o tânără mireasă a fost ucisă de un șofer beat în ziua nunții, în SUA 

Vestea a venit ca un trăsnet pentru familie și pentru apropiați, mai ales că tânăra era mama a trei copii și să pregătea să îmbrace rochia de mireasă.

"Totul a fost foarte rapid și brusc, așa că a fost și mai devastator", a spus prietena ei, pentru Liverpool Echo. 

Moartea tinerei s-a transformat acum într-o dramă de familie cumplită, cei trei copii fiind nevoiți să crească în lipsa mamei.

"Ashleigh a fost o mămică uimitoare pentru cei trei băieți frumoși de 3, 10 și 12 ani. Vă puteți imagina, vieți întregi au fost sfâșiate. Nici nu pot să spun în cuvinte cât de uimitoare a fost Ashleigh, ea a fost cea mai frumoasă persoană atât în interior, cât și în exterior, cu cea mai mare şi cea mai pură inimă", a mai adăugat prietena femeii.

Ashleigh De-Andrade era în al doilea an la Universitatea Edge Hill, unde studia pentru a deveni asistentă.

"Era atât de încântată să fie asistentă și excela la facultate, având un viitor atât de strălucit în fața ei și a micuței ei familii frumoase. Aceste planuri au fost luate mult prea devreme și ea va ocupa pentru totdeauna un loc special în inimile multor oameni", potrivit Daily Mail, citat de observatornews.ro.

×
Subiecte în articol: mămică moarta temperatura Anglia
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close