Antena 3 CNN Externe "Este o nebunie". Patru femei s-au luat la bătaie pentru un bărbat căsătorit, în timpul unui turneu de poker. Imaginile au devenit virale

"Este o nebunie". Patru femei s-au luat la bătaie pentru un bărbat căsătorit, în timpul unui turneu de poker. Imaginile au devenit virale

Patru femei au fost filmate în timp ce se băteau pentru un bărbat căsătorit. Încăierarea a avut loc la un turneu de poker, iar imaginile au devenit virale pe internet.

"Este o nebunie". Patru femei s-au luat la bătaie pentru un bărbat căsătorit, în timpul unui turneu de poker. Imaginile au devenit virale
Sursa foto: Silvio Crisari | Twitter
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Iul 2023   •   12:25

Bătaia a avut loc în holul unui hotel de lux din Las Vegas, pe 9 iulie, după ce soția bărbatului ar fi atacat-o pe amanta soțului ei și pe prietena acesteia.

În încăierare s-au implicat și prietenele celor două femei rivale, întreaga scenă fiind filmată de cei care se aflau în interiorul hotelului Wynn, la turneul de poker.

Danielle Pertusiello, presupusa amantă a bărbatului, și prietena ei le-au spus polițiștilor că, în momentul în care intrau în baie, au fost amândouă lovite "în spate și în ceafă cu pumnii".

De asemenea, Pertusiello, în vârstă de 24 de ani, le-a mărturisit polițiștilor că s-a "întâlnit cu un bărbat căsătorit".

Citește și: Fabrica Pfizer de vaccinuri din SUA, una dintre cele mai mari din lume, a fost lovită de o tornadă puternică

Polițiștii au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere și au observat că soția bărbatului și prietena ei le-au atacat și lovit pe cele două femei.

Ulterior, cele patru femei au început să se lovească cu pumnii una pe cealaltă și să se tragă de păr, una dintre acestea rămânând cu lenjeria intimă la vedere.

Un bărbat poate fi auzit strigând "calmează-te”, în timp ce paznicul încerca să le separe.

De asemenea, unul dintre cei care au asistat la încăierare chiar a strigat: "Omule, asta este o nebunie!”.

Presupusa amantă a bărbatului și prietena ei au primit citații pentru tulburarea ordinii publice și au fost eliberate.

Cu toate acestea, soția și prietena ei au fugit, iar poliția nu a reușit să le găsească.

În raportul polițiștilor a fost precizat, de asemenea, că soțul în cauză nu se afla în oraș când a avut loc încăierarea, potrivit Daily Star.

×
Subiecte în articol: Las Vegas bataie femei amanta
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close