Antena 3 CNN Externe Un club din Singapore oferă 50% reducere de Ziua Îndrăgostiților bărbaților care își aduc și soția și amanta

Un club din Singapore oferă 50% reducere de Ziua Îndrăgostiților bărbaților care își aduc și soția și amanta

Un club din Singapore a lansat o acțiune de marketing de Ziua Îndrăgostiților care a făcut furori în orașul-stat.

Un club din Singapore oferă 50% reducere de Ziua Îndrăgostiților bărbaților care își aduc și soția și amanta
Sursa foto: 123rf.com
de Alexandra Cojoianu    |    14 Feb 2023   •   14:44

ClubRich oferă clienților de sex masculin o reducere de 50% pe 14 februarie, dacă își aduc cu ei atât soția, cât și amanta.

"De Ziua Îndrăgostiților, Club Rich organizează o promoție NEBUNĂ cu 50% din totalul notei de plată!", a scris Club Rich Singapore, localul de noapte, pe 5 februarie, pe Facebook.

Clubul a adăugat că patronii trebuie să aducă o soție și o "xiao san" (amantă în chineză) pentru a se "bucura" de promoție. 

Club Rich Singapore are, de asemenea, un nume chinezesc, Fu Er Dai. Numele se traduce direct prin "a doua generație bogată" - un termen adesea folosit pentru a descrie copiii din familiile chineze bogate.

Citeşte şi: "Ofertă" de Ziua Îndrăgostiților: Gândacii pot fi botezaţi cu numele foştilor iubiți, la o Grădină Zoologică din Texas

Clubul este situat pe Middle Road, în zona Bugis din Singapore, la o distanță de principalul cartier de petreceri al orașului, Clarke Quay. 

Potrivit paginii de Facebook a Clubului Rich, acesta are o distribuție rotativă de DJ din Asia, un ring de dans și serviciu de sticle. În februarie, în cadrul promoției happy hour a clubului, o sticlă de Martell VSOP și două turnuri de bere Heineken au fost oferite la prețul de 308 dolari singaporezi, adică 232 de dolari.

De asemenea, clubul a anunțat promoția pe paginile sale TikTok și Instagram

@clubrichsingapore CLUBRICH CHALLENGE YOU ?#clubrichchallenge #clubrichsingapore ♬ Made You Look - Meghan Trainor

Nu este clar cum intenționează clubul să verifice statutul de relație al unui client. Club Rich Singapore a specificat în postările sale din social media că se vor aplica termeni și condiții pentru această promoție - dar avertismentul a stârnit mai multe întrebări pe rețelele de socializare.

"Trebuie să aducem certificatul de căsătorie pentru a verifica dacă cineva este soție?", a întrebat un utilizator de pe Facebook. 

"Ce zici să aduci atât soțul, cât și prietenul? Aveți dreptul la reducere?", a comentat un utilizator Instagram la postarea clubului.

Un alt utilizator Instagram a întrebat dacă ar fi posibil să aducă cu el o "fostă soție + actuala soție".

Unii comentatori de pe pagina de Facebook a clubului au avut și alte preocupări, cum ar fi dacă aducerea mai multor prietene ar da dreptul unui client la o reducere mai mare.

Într-o postare separată pe Instagram, Club Rich Singapore a spus, de asemenea, că va oferi "cocktailuri gratuite" pentru doamnele singure.

Personalul de la Club Rich Singapore nu a răspuns imediat la solicitarea de comentarii a Insider.

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close