Antena 3 CNN Externe Poveste incredibilă! Soţia pilotului submersibilului Titan, descendenta unui cuplu care a murit pe Titanic

Poveste incredibilă! Soţia pilotului submersibilului Titan, descendenta unui cuplu care a murit pe Titanic

Wendy Rush, soția pilotului submersibilului dispărut, este descendenta unui cuplu care a murit în urma scufundării Titanicului. Cei doi se numărau printre cei mai bogați pasageri de la bordul navei.

Poveste incredibilă! Soţia pilotului submersibilului Titan, descendenta unui cuplu care a murit pe Titanic
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Iun 2023   •   13:17

Wendy Rush, căsătorită cu Stockton Rush, directorul executiv al companiei OceanGate şi pilotul de la bordul submersibilului Titan, este urmașa unora dintre cei mai bogați pasageri ai Titanicului, potrivit The New York Times.

Isidor și Ida Straus și-au pierdut viața în urma scufundării Titanicului, după ce au refuzat să fie salvați.

Potrivit supraviețuitorilor, Isidor a refuzat să ocupe un loc pe o barcă de salvare, în timp ce Ida Straus, soția sa, a declarat, în acel moment, că nu-și poate părăsi soțul.

Cei doi au fost văzuți stând braț la braț pe puntea Titanicului, în timp ce nava se scufunda.

Citește și: Ultimele ore de aer pe submersibilul Titan, cu care s-a pierdut legătura de duminică | Un robot subacvatic francez ajunge în zonă în cursul serii de miercuri

Trupul lui Isidor Straus a fost găsit la două săptămâni după ce Titanicul s-a scufundat, însă rămășițele soției sale nu au fost niciodată recuperate.

Zilele trecute, salvatorii au auzit mai multe zgomote în apropierea zonei în care submarinul Titan a dispărut, însă pe măsură ce oxigenul se diminuează, șansele ca pasagerii să fie găsiți în viață devin din ce în ce mai reduse.

Cei care s-au îmbarcat duminică, pe Titan, sunt omul de afaceri britanic Hamish Harding, omul de afaceri britanic de origine pakistaneză Shahzada Dawood, fiul său, Suleman Dawood, exploratorul francez Paul-Henri Nargeolet și Stockton Rush, directorul general al OceanGate Expeditions.

×
Subiecte în articol: submersibilul Titan Titanic pasageri
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close