Antena 3 CNN Externe O femeie a lăsat întreaga moștenire, de 2.8 milioane de dolari, animalelor sale de companie | Motivul pentru care nu a vrut să o împartă copiilor săi

O femeie a lăsat întreaga moștenire, de 2.8 milioane de dolari, animalelor sale de companie | Motivul pentru care nu a vrut să o împartă copiilor săi

O femeie din China a decis să lase întreaga avere câinilor și pisicilor, în loc să o împartă copiilor săi.

O femeie a lăsat întreaga moștenire, de 2.8 milioane de dolari, animalelor sale de companie | Motivul pentru care nu a vrut să o împartă copiilor săi
Sursa foto: Getty Images
de Roxana Mihăiescu    |    25 Ian 2024   •   14:25

Femeia este din Shanghai și are numele de familie Liu. Ajunsă la o vârstă înaintată, femeia s-a hotărât să-și scrie testamentul și să decidă cui va lăsa averea.

Astfel, femeia a ales să împartă averea copiilor săi. Cu toate acestea, după ceva timp, Liu s-a răzgândit și s-a decis să schimbe testamentul.

Motivul pentru care Liu nu a vrut să le mai dea copiilor săi întreaga avere

Femeia din China s-a hotărât să lase moștenirea animalelor sale de companie. Mai exact, Liu a susținut că s-a supărat pe copiii săi, pentru că nu au vizitat-o și nu au avut grijă de ea în perioada în care era bolnavă.

O clinică veterinară locală a fost desemnată ca administrator al moștenirii, în condițiile în care în China există provocări legale care împiedică testamentele directe către animale, potrivit The Independent.

Citește și: Povestea impresionantă a românului care a câștigat un milion de lire la loterie în Irlanda. Cum a investit banii

Un oficial de la sediul central al Centrului de înregistrare a testamentelor din Beijing a declarat pentru presă că "există alternative pentru a rezolva această problemă".

”Testamentul actual al lui Liu este unidirecțional, iar noi am fi sfătuit-o să numească o persoană de încredere pentru a supraveghea clinica veterinară pentru a se asigura că animalele de companie sunt îngrijite corespunzător”, a adăugat el, potrivit sursei citate.

×
Subiecte în articol: mostenire testament China
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close