Antena 3 CNN High Tech (P) Evolio X10 Fusion, tableta care înlocuiește notebook-ul!

(P) Evolio X10 Fusion, tableta care înlocuiește notebook-ul!

(P) Evolio X10 Fusion, tableta care înlocuiește notebook-ul!
07 Iul 2014   •   12:26

Evolio a lansat de curând o tabletă interesantă, X10 Fusion, care te face să-ți revizuieși lista gadgeturilor pe care ești dispus să le iei cu tine în vacanțe, excursii sau chiar și delegații.  Pachetul Evolio X10 Fusion conține o tabletă de 10,1 inchi, cu procesor quad core și ecran IPS HD, și o tastatură dedicată, perfect compatibilă, care se conectează prin bluetooth cu tableta. Îmbinarea dintre cele două este extrem de reușită, dupa cum se poate vedea și din pozele atasate, iar în poziție închisă, tastatura joacă și rol de protecție a ecranului tabletei.

X10 Fusion rulează Android Jelly Bean și este ideal de luat în călătorii, oferindu-ți avantajele unei tablete de top dar și funcționalitățile unui notebook. Cei de la Evolio mai au un model asemănător de tabletă, însă cu o diagonală mai mică, de 7,85 inchi, Evolio X8 Fusion. Noua tabletă are în plus o automonie sporită, datorită bateriei de 6800 mAh, care promite ore de funcționare fără a fi nevoie de reîncărcare, și sunet stereo,  fiind echipată cu tehnologia audio Stereo X Boost Sound, ce redă melodiile preferate  prin intermediul a două difuzoare de 1 W. Evolio X10 Fusion este vârful gamei de tablete X-treme, și este echipată pentru distracție, oferind imagini și sunet stereo la calitate înaltă, și, după cum am mai spus, poate suplini cu ușurință rolul unui notebook, editarea de documente de tip Office fiind extrem de facilă. Tableta este ideală și pentru susținerea prezentărilor de afaceri, putându-se conecta la ecrane mai mari prin HDMI sau prin Wi-Fi Display. Procesorul puternic Quad-Core, de la Rockchip, tactat la 1,4 GHz, alături de memoria RAM de 1 GB și cea Flash de 16 GB asigură o configurație tehnică ce va rula lin orice tip de aplicații, chiar și dintre cele mai solicitante din punct de vedere grafic.   

Cu un design elegant, din aluminiu, ușor de transportat, tableta convertibilă X10 va atrage cu siguranță interesul celor mai exigenți dintre voi.



Amatorii de disctracție vor fi, de asemenea, foarte atrași de tableta Evolio X10, grație calităților video și audio ale acesteia. Ecranul tabletei, cu diagonală de 10,1, este HD, de tip Super IPS, având o rezoluție de 1280x800 pixeli și un format 16:9, ceea ce face tableta ideală pentru vizionarea de filme, vidoclipuri, sau prezentări multimedia. Experiența vizuală este susținută și de tehnologia audio Stereo X Boost Sound care garantează claritate și calitate sporită sunetului oferit de cele două difuzoare stereo, de 1W fiecare, amplasate frontal pe tabletă. Tot la categoria distracție putem încadra și camerele foto ale tabletei, situate frontal și dorsal, care măresc paleta de funcții oferite de Evolio X10.

Posibilitățile de conectivitate ale tabletei sunt cele deja consacrate, prin bluetooth, Wi-Fi, prin modem extern 3G, mini HDMI, MicroSD și ieșire audio Jack 3,5.



Și daca tot am amintit de internet, ar fi cazul să spunem ceva și despre securitate și siguranța datelor stocate pe tabletă.  Ca toate tabletele gamei X-treme, si X10 este echipată cu soft-ul de Securitate Norton Mobile Security, care protejează datele în caz de furt și asigură cea mai înaltă protecție antivirus și antimalware existente în piață. În cazul pierderii tabletei, soft-ul Norton Mobile Security permite, prin internet, blocarea și ștergerea datelor de pe ea sau declanșarea unei alarme.

Tableta Evolio X10 este disponibilă în forma Fusion, cu tastatura inclusă, dar și individual, pe www.evolioshop.com și în magazinele de specialitate, la prețuri începând de la 799,90 lei. 

Mai multe detalii despre tableta Evolio X10 găsiți pe www.evolio.ro.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close