Antena 3 CNN Show Showbiz Rihanna, dată afară din moscheea din Abu Dhabi după o şedinţă foto "inadecvată"

Rihanna, dată afară din moscheea din Abu Dhabi după o şedinţă foto "inadecvată"

Rihanna, dată afară din moscheea din Abu Dhabi după o şedinţă foto "inadecvată"
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Oct 2013   •   08:22

Cântăreaţa a postat pe un cont de socializare mai multe fotografii realizate la Marea Moschee din Abu Dhabi. Deşi a fost îmbrăcată în negru, cadrele îndrăzneţe alese de ea pentru această şedinţă foto au stârnit furia internauţilor musulmani, dar şi a administraţiei, care i-a solicitat vedetei să părăsească moscheea.

Starul pop, care a susţinut un concert sâmbătă seara la Abu Dhabi, a postat pe Instagram câteva fotografii în care apare în curtea marii moschei, îmbrăcată în costum negru şi cu capul acoperit de văl, dar cu buzele rujate şi cu unghiile date cu ojă roşu carmin, scrie AFP.



"Artista a efectuat o vizită privată, fără să se prezinte şi fără organizarea în prealabil a vizitei, împreună cu administraţia", a declarat direcţia marii moschei Sheikh Zayed, într-un comunicat postat pe site-ul său.

Considerată una dintre cele mai mari moschei din lume, ce poate adăposti până la 40.000 de credincioşi, marea moschee Sheikh Zayed este o clădire din marmură albă, înconjurată de fântâni.

Moscheea, una dintre principalele atracţii turistice din capitala Emiratelor Arabe Unite, este deschisă vizitatorilor de religie non-musulmană. În sala de rugăciuni se află cel mai mare covor ţesut de mână din lume.

 

 

×
Subiecte în articol: rihanna
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close