Antena 3 CNN Timp liber Muzică Lara Fabian vine în România! Pregătirile pentru întâmpirarea artistei au intrat pe ultima linie

Lara Fabian vine în România! Pregătirile pentru întâmpirarea artistei au intrat pe ultima linie

Lara Fabian vine în România! Pregătirile pentru întâmpirarea artistei au intrat pe ultima linie
Sursa foto: Foto: infomusic.ro
de S.T.    |    14 Feb 2012   •   18:10

Cântăreaţa Lara Fabian va susţine două concerte la Sala Palatului din Bucureşti, pe 17 şi 18 martie, şi va avea la dispoziţie pe parcursul şederii la hotel o sală de fitness şi o zonă de bar, amenajate special pe etajul unde va sta, precum şi un valet personal, informează organizatorii.

Organizatorii concertelor, Project Events, şi-au unit forţele cu reprezentanţii hotelului Howard Johnson Grand Plaza pentru a putea îndeplini în timp util toate cererile artistei, ce impun modificarea unui întreg etaj al hotelului.

"La etajul la care va fi cazată, am început deja să amenajăm, special pentru aceasta, o zonă de bar, precum şi o sală de fitness. De asemenea, special pentru Lara Fabian se va pune la dispoziţie o sală privată ce va comunica cu apartamentul în care va locui, cât şi un valet personal pe toată durata şederii. Bucătarul şef, Henrik Sebok, va pregăti preparate culinare de excepţie, special concepute pentru gusturile cântăreţei. Lara Fabian va avea parte de toată intimitatea de care are nevoie, întrucât apartamentul este amplasat în aşa fel încât să-i protejeze pe musafiri de orice privire indiscretă", transmite în comunicat personalul hotelului.

 

×
Subiecte în articol: concerte
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close