Antena 3 CNN Life De ce doarme copilul din braţele cerşetoarei? Răspunsul dat de un cunoscător al tacticilor cerșetoriei

De ce doarme copilul din braţele cerşetoarei? Răspunsul dat de un cunoscător al tacticilor cerșetoriei

De ce doarme copilul din braţele cerşetoarei? Răspunsul dat de un cunoscător al tacticilor cerșetoriei
Sursa foto: sursa: spynews.ro
24 Aug 2016   •   09:11

România zilelor noastre ascunde cele mai negre coşmaruri care devin realitate. Sub pretextul sărăciei ies la lumină, cu mâna întinsă cerşetorii care sunt angajaţi cu normă întreagă de clanurile interlope din marile oraşe.

Trecătorii, impresionaţi de imaginea unui om sărman, lovit de soartă, le oferă câţiva bănuţi celor "mai săraci decât ei". Numai că , pe înserat, lucrurile se schimbă radical.

Cerşetorii îşi termină "norma" şi raportează veniturile "încasate" superiorilor, care îi recompensează cu o şaorma şi o porţie măricică de alcool sau droguri, după nevoile fiecăruia.

Cei care stau cu mâna întinsă îşi schimbă tactica "impresionării cetăţenilor" de la un "sezon" la altul. Astfel că se perindă în locurile "cheie" din oraşe: staţii de metrou, gări, biserici, parcuri, cimitire - oameni cu "dizabilităţi", copii cu vârstă de şcoală sau "mamele" cu copii mici.

Dar, v-aţi întrebat vreodată de ce dorm mereu sugarii aflaţi în braţele cerşetoarelor, presupusele lor mame? Iată un răspuns pe care l-a oferit cineva din interiorul sistemului:  Copiii folosiţi sunt “închiriaţi” de la familii de alcoolici sau sunt pur şi simplu furaţi.
Iar celor mici li se administrează vodcă sau chiar heroină ca să stea liniștit cât mai mult timp. Cerșetorele stau cu ei toată ziua; iar lipsa de ''cooperare'' a celui mic nu ar face bine la... afacere.


 

×
Subiecte în articol: copil
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close