Antena 3 CNN Meteo Prognoza meteo ANM, actualizată. Weekend cu minime de 0 grade, vreme rece şi ploi în toiul primăverii

Prognoza meteo ANM, actualizată. Weekend cu minime de 0 grade, vreme rece şi ploi în toiul primăverii

Administrația Națională de Meterologie a actualizat prognoza meteo pentru acest weekend, iar vremea nu este cea pe care o aşteptam.

Prognoza meteo ANM, actualizată. Weekend cu minime de 0 grade, vreme rece şi ploi în toiul primăverii
Sursa foto: Pixabay
de Georgiana Adam    |    12 Mai 2023   •   11:20

Meteorologii au anunțat că încă sunt așteptate ploi în mai multe regiuni din țară, iar vremea va fi rece inclusiv în weekend.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza meteo pentru următoarele zile. Vremea o să fie rece pentru această perioadă din an și sunt așteptate în continuare ploi. 

Vremea nu se îmbunătățește nici vineri, când o să fie la fel de frig. Maximele zile se vor încadra între 11 și 19 grade Celsius, iar minimele vor coborî până la valoarea de 2 grade Celsius. Sunt așteptate ploi și vineri, iar pe crestele montane vor fi precipitații mixte. 

Vremea va fi rece și în București, unde maxima zilei va fi de 17 grade Celsius, iar minima de 6 grade Celsius. Șansele de precipitații sunt crescute în cea de-a doua parte a zilei.

Citeşte şi: Prognoza meteo Accuweather pentru mai 2023, actualizată: vremea se schimbă. Când scăpăm de frig

Prognoza meteo ANM, actualizată pentru weekend

ANM a actualizat și prognoza meteo pentru weekend. Temperaturile vor crește sâmbătă, 13 mai, dar vor fi în continuare sub mediile multianuale. 

Cerul va avea înnorări și vor fi ploi în vest, centru și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 21 de grade Celsius, iar minimele se vor situa între 0 și 13 grade Celsius. 

Maxima zilei de sâmbătă în București va fi de 20-22 de grade Celsius. Meteorologii au anunțat ploi slabe.

Vremea o să se încălzească duminică, atunci când temperaturile se vor situa în jurul mediilor multianuale, dar cerul va avea înnorări și va ploua în aproape toate regiunile țării.

Meteorologii au anunțat precipitații sub formă de lapoviță la altitudini mari. 

Vântul va avea intensificări temporare în sud-vest, vest, nord și centru, dar și pe crestele montane. Valorile termice maxime se vor situa între 16 și 24 de grade Celsius, iar minimele între 4 și 13 grade Celsius.

În Bucureşti, duminică sunt prognozate 22 de grade şi nori.

×
Subiecte în articol: meteo prognoză meteo ANM ploaie
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close