Antena 3 CNN Meteo Avertizare nowcasting de ploi și vijelii. Lista localităților afectate de fenomene meteo extreme

Avertizare nowcasting de ploi și vijelii. Lista localităților afectate de fenomene meteo extreme

Meteorologii ANM au emis o avertizare meteo nowcasting de ploi și vijelii, valabilă în mai multe județe din țară. Sunt anunțate descărcări electrice și grindină.

Avertizare nowcasting de ploi și vijelii. Lista localităților afectate de fenomene meteo extreme
de Ioana Mircea    |    05 Mai 2024   •   16:28

Administrația Națională de Meteorologie a emis astăzi un Cod Galen de ploi și vijelii, valabil până la ora 17.00, în mai multe județe din țară.

Sunt anunțate averse care vor acumula peste 25 de litri pe metrul pătrat, descărcări electrice, intensificări ale vântului de mici dimensiuni în 30 de localități din județul Cluj, printre care se numără Cluj Napoca, Aghireșu, Aiton, Apahida, Așchileu, Baciu, Borșa, Căpușu Mare, Ceanu Mare, Chinteni, Ciurila, Cojocna, Feleacu, Florești, Gârbău, Gilău, Iara, Jucu, Mihai Viteazu, Moldovenești, Panticeu, Petreștii de Jos, Ploscoș, Recea-Cristur, Săndulești, Sânpaul, Săvădisla, Turda, Tureni, Vultureni.

Și județul Sălaj este afectat de același Cod Galben, mai exact 31 de localități din cadrul acestuia vor fi lovite de ploi și vijelii, printre care se numără Agrij, Almașu, Bălan, Bocșa, Buciumi, Cehu Silvaniei, Coșeiu, Creaca, Crișeni, Cristolț, Cuzăplac, Dobrin, Dragu, Gârbou, Hereclean, Hida, Jibou, Meseșenii de Jos, Mirșid, Năpradea, Pericei, Românași, Sălățig, Șamșud, Sânmihaiu Almașului, Someș-Odorhei, Surduc, Treznea, Vârșolț, Zalău, Zimbor.

×
Subiecte în articol: meteo avertizare nowcasting ANM vremea
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close