Antena 3 CNN Meteo Scad și mai mult temperaturile în România. Elena Mateescu, director ANM, a anunțat prognoza meteo pentru următoarele zile

Scad și mai mult temperaturile în România. Elena Mateescu, director ANM, a anunțat prognoza meteo pentru următoarele zile

Meteorologii au emis mai multe avertizări cod galben de vânt și ploi pentru România. Elena Mateescu a anunțat prognoza meteo actualizată.

de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Feb 2024   •   17:19

Miercuri până la orele 20, rămâne în vigoare Codul galben ce vizează zona Moldovei, dar și partea nord-vestică a Munteniei, acolo unde vântul va avea intensificări susținute și vorbim de viteze la rafală, de 55-60 km/h , dar și în restul zonelor Muntenia, Dobrogea, vorbim de intensificări cu viteze de 45, 50 km/h.

Practic, toată partea de est și sud-vest a țării se va afla, până în această seară la ora 20 sub incidența acestei atenționări.

Din punct de vedere termic, vorbim de o vreme ușor mai caldă pentru perioada în care ne aflăm, chiar dacă valorile de temperatură au scăzut de la o zi la alta, pentru că astăzi, cel mult 14 grade în partea de sud-vest a țării, cu 12 grade în Capitală.

Joi contăm pe aceleași valori, cu valori maxime 5-13 grade, dar minime cuprinse între -6, până la 4 grade, posibil mai scăzute în zonele depresionare din estul Transilvaniei, inclusiv în Capitală o minimă negativă spre -2 sau chiar 0 grade.

 

Trebuie menționat că există posibilitatea să consemnăm intensificări ale vântului, pentru joi, în Dobrogea, jumătatea sudică a Moldovei și estul Munteniei vor fi înnorări temporare, iar vântul la rafală va putea avea viteze de 45, 50 km/h.

×
Subiecte în articol: meteo prognoză meteo ANM
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close