Antena 3 CNN Meteo Prognoza meteo pentru 1 și 8 martie, în România. Primăvara vine cu vreme mai caldă decât normalul perioadei

Prognoza meteo pentru 1 și 8 martie, în România. Primăvara vine cu vreme mai caldă decât normalul perioadei

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a transmis prognoza pentru perioada următoare, în România, inclusiv pentru 1 și 8 martie. Primăvara începe cu vreme bună.

Prognoza meteo pentru 1 și 8 martie, în România. Primăvara vine cu vreme mai caldă decât normalul perioadei
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    13 Feb 2024   •   08:18

Meteorologii au transmis, marți, prognoza pentru perioada 12 februarie - 11 martie.

12 - 19 februarie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sudice și sud-estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile centrale și nord- estice, dar și local deficitar în extremitatea de vest și de sud-vest a țării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal.

19 - 26 februarie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

26 februarie - 4 martie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

4 - 11 martie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close