Antena 3 CNN Politică Blaga: Garantat noi vom câştiga alegerile. Eu îmi doresc ca USL să rămână unit, să plătească pentru promisiunile făcute

Blaga: Garantat noi vom câştiga alegerile. Eu îmi doresc ca USL să rămână unit, să plătească pentru promisiunile făcute

Blaga: Garantat noi vom câştiga alegerile. Eu îmi doresc ca USL să rămână unit, să plătească pentru promisiunile făcute
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Mar 2013   •   16:04

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, susţine că îşi doreşte ca partidele care formează USL să rămână unite ca să "plătească împreună pentru toate promisiunile pe care le-au făcut când erau în opoziţie şi de când sunt la putere", numind, totodată, Executivul - "Guvernul insolvenţei".
   
Vasile Blaga a declarat, sâmbătă, presei din Târgu Mureş, unde şi-a prezentat moţiunea "România dreaptă - PDL dincolo de lozinci", că îşi doreşte ca USL să rămână unită, iar partidele care o formează "să plătească împreună", conform Mediafax.
   
De asemenea, liderul PDL a afirmat că PDL va câştiga viitoarele alegeri.
   
"Garantat noi vom câştiga alegerile. Eu îmi doresc ca USL să rămână unit şi să plătească împreună pentru toate promisiunile pe care le-a făcut când era în opoziţie, pe urmă de când este la putere. De ce nu au dorit să vină cu proiectul de buget în octombrie, cum spunea legea? De ce nu au dorit să îl dezbatem unu la unu în campania electorală? Pentru că mie şi nouă ne era suficient ca să vedem bugetul în extensie anuală ca să ne dăm seama care e şi programul lor de guvernare. Dar nu au vrut să spună atunci că nu au nicio soluţie, nu au vrut să spună atunci că vor introduce taxe şi impozite în fiecare lună, în fiecare zi", a spus Blaga.
   
El i-a acuzat pe reprezentanţii USL că iau măsuri "hoţeşte" şi cred că electoratul "nu se prinde" dacă "bagă taxe o grămadă în plus în Codul Fiscal".
   
Liderul PDL a susţinut că actualul Guvern este "Guvernul insolvenţei".
   
"Ca să le dea la prieteni întreprinderile le bagă în insolvenţă înainte - insolvenţă Hidro, insolvenţă Oltchim, etc. Acesta e Guvernul insolvenţei. Nu au nicio soluţie", a spus Blaga.
   
Liderul PSD, Victor Ponta, declara, vineri, că în USL nu există, deocamdată, nemulţumiri care să aşeze PSD şi PNL în conflict, dar că lupta dintre cele două formaţiuni ar putea începe în 2016, când sistemul politic va fi "bipolar", cu un mare partid de centru-stânga şi un mare partid de centru-dreapta.

×
Subiecte în articol: vasile blaga pdl USL partid promisiuni opozitie
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close