Antena 3 CNN Politică Deputaţii îşi deschid propriul restaurant. Au organizat licitaţie cu degustare pentru găsirea unui bucătar

Deputaţii îşi deschid propriul restaurant. Au organizat licitaţie cu degustare pentru găsirea unui bucătar

Deputaţii îşi deschid propriul restaurant. Au organizat licitaţie cu degustare pentru găsirea unui bucătar
Sursa foto: Foto: Mediafax
18 Iun 2011   •   10:20

Senatorii îşi caută bucătar! Sătui să mai mănânce la restaurantul deputaţilor, aleşii s-au hotărât să-şi deschidă propriul local. Aşa că au dat anunţ, au organizat o licitaţie şi i-au chemat, la probe, pe specialişti într-ale gătitului. Până să se hotărască cine e câştigătorul, senatorii au gustat... şi au tot gustat dintr-o multime de bunătăţi!

Contra cronometru! Aşa a lucrat bucătarul care a dat, vineri, prima probă pentru postul de şef în restaurantul Senatului. Ca să ajungă la inima şi stomacul aleşilor, specialistul a pus în meniu, printre specialităţi pretenţioase, şi tradiţionalele sărmăluţe.

Şi a început examenul! Juraţii, angajaţi ai Senatului, au trecut la marea degustare. Şi apoi la notare.

Supa de legume pare să-i fi convins.

Felul 2, o delicatesă demnă de aleşii neamului: păstrăv la cuptor. Eticheta a lăsat însă de dorit. Au lipsit tacâmurile potrivite. Dar examenul a continuat.

Corvoada juraţilor din Senat se va prelungi şi săptămâna viitoare. Două firme s-au înscris pentru preluarea restaurantului parlamentarilor. Pe lângă un gust bun, meniul trebuie să aibă şi un preţ bun. O ciorbă, felul doi şi o salată trebuie să coste 20 de lei.

Senatorii vor primi, în schimb de la firma câştigătoare, o taxă de 2.000 de euro lunar, iar dacă lucurile vor merge bine, chiar şi o parte din profit.

 

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close