Antena 3 CNN Politică Divergenţe în cadrul PNL, în privinţa ruperii USL. Tăriceanu: Resursele refacerii USL nu sunt complet epuizate

Divergenţe în cadrul PNL, în privinţa ruperii USL. Tăriceanu: Resursele refacerii USL nu sunt complet epuizate

Divergenţe în cadrul PNL, în privinţa ruperii USL. Tăriceanu: Resursele refacerii USL nu sunt complet epuizate
de M.C.    |    25 Feb 2014   •   19:20

Părerile în rândul liberalilor, în ceea ce priveşte posibila rupere a USL, sunt împărţite. O parte dintre liberali au afirmat răspicat faptul că nu sunt de acord cu ruperea USL, astfel că ne putem aştepta şi la surprize după şedinţa liberalilor.

Senatorul PNL Sorin Ilieşiu a fost cel mai radical, afirmând că există alternative mai bune pentru conducerea partidului, nominalizându-l pe Călin Popescu Tăriceanu. În acelaşi timp, Ilieşiu a lăudat intervenţia lui Victor Ponta de marţi seară, pe care a considerat-o "firească".


"Consider greşit curentul de opinie care ar duce la ruperea USL. Noi, PNL, am fost votaţi sub sigla USL, am primit votul de încredere sub această siglă. Ruperea USL ar însemna că încrederea ar fi înşelată şi cred că este păcat că se întâmplă în acest fel. M-am întâlnit cu numeroşi colegi care consideră că nu este cea mai bună soluţie. Resursele refacerii USL nu sunt complet epuizate. Să luăm o decizie înţeleaptă, nu una bazată pe impulsuri, pe nervi, pe lucruri care nu ţin de dispute ideologice. În condiţiile în care nu am fost un entuziast al acestui proiect, în condiţiile în care ne-am luat acest angajament, trebuie să ne respectăm demnitatea şi onoarea" crede Călin Popescu Tăriceanu, care a adăugat că nu crede că este un moment potrivit pentru a discuta despre un alt preşedinte al partidului.

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close