Antena 3 CNN Politică Experiență mai puțin plăcută pentru europarlamentarul Maria Grapini în timp ce zbura către Bruxelles: "Ghinion, cum ar fi spus Iohannis!"

Experiență mai puțin plăcută pentru europarlamentarul Maria Grapini în timp ce zbura către Bruxelles: "Ghinion, cum ar fi spus Iohannis!"

Europarlamentarul Maria Grapini a avut parte de o experiență neplăcută în timp ce călătorea spre Bruxelles.

Experiență mai puțin plăcută pentru europarlamentarul Maria Grapini în timp ce zbura către Bruxelles: "Ghinion, cum ar fi spus Iohannis!"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Valentina Sarosi
de Claudia Popovici    |    15 Iun 2022   •   22:27

”Se poate și mai rău! Azi am avut o experiență unică de când fac naveta săptămânal la Bruxelles! Am aterizat la Bruxelles, undeva în câmp, avionul nu a fost tras la burduf!

S-au chinuit vreo 10 minute să instaleze scara de coborâre și într-un final au lăsat-o cu o anumită distanță de îți era frică să nu cazi când calci pe ea!

Apoi ne-am urcat în autobuze și am mers vreo 15-20 min și am ajuns la ușa de intrare în aeroport! Aici-ghinion cum ar fi spus președintele Iohanis! Nu se deschide ușa!

Lucrătorul aeroportului a chemat un ajutor pe spatele căruia scria “Supervisor”! Nu a reușit nici el! Au venit patru persoane, toate încercând să deschidă ușa! După alte cca 20 de min a venit al cincilea care a reușit!

Și uite așa zborul de două ore jumate București - Bruxelles aproape s-a dublat ca timp!

Am și un grup de români invitați în PE (40) care au înțeles că serviciile nu depind de țară, ci de calitatea resursei umane și de organizare!

Doamne ajută ca ziua de 13 să-și fi făcut “treaba” doar cu atât!

Doresc zile frumoase invitaților mei, la Bruxelles!”, a scris europarlamentarul Maria Grapini pe Facebook.

×
Parteneri
Șeful Casei de Pensii pune punct speculaţiilor legate de banii seniorilor
x close