Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, prezenți la meciul de adio al "Generației de Aur“: Legendele fotbalului românesc, ultima dată pe teren

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, prezenți la meciul de adio al "Generației de Aur“: Legendele fotbalului românesc, ultima dată pe teren

Premierul Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă sunt prezenți la meciul de fotbal Generația de Aur – Legendele Lumii, meciul de adio al fotbaliștilor care au scris istorie pentru România la Campionatul Mondial din 1994.

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, prezenți la meciul de adio al "Generației de Aur“: Legendele fotbalului românesc, ultima dată pe teren
Sursa foto: Facebook | Marcel Ciolacu | Nicoale Ciuca
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Mai 2024   •   21:58

Nicolae Ciucă, președintele Partidului Național Liberal, este prezent la meciul "Generația de Aur“ - "Legendele lumii“ din această seară. Nicolae Ciucă a postat un selfie, după ce anterior premierul Marcel Ciolacu își anunțase prezența pe Arena Națională.

"Spectacol pe Arena Națională, la meciul de retragere al Generației de Aur! Zeci de mii de români se înclină, în această seară, în fața legendelor fotbalului românesc“, a scris Nicolae Ciucă pe Facebook alături de un selfie.

"Un cadou pentru români din partea “Generației de Aur”. Un meci pe măsura celor care au făcut istorie pentru România. E timpul ca şi tricolorii noştri de astăzi să readucă bucuria şi magia acelor seri de vis din ‘94. Hai, România!“, a scris premierul României pe Facebook, postând şi el o imagine de pe stadion.

Echipa "Generației de Aur"

PORTARI Florin Prunea, Bogdan Stelea, Ștefan Preda. FUNDAȘI Gheorghe Popescu, Iulian Filipescu, Miodrag Belodedici, Dan Petrescu, Tibor Selymes, Gheorghe Mihali, Corneliu Papură, Răzvan Prodan.

MIJLOCAȘI Gheorghe Hagi, Dorinel Munteanu, Constantin Gâlcă, Basarab Panduru, Ioan Ovidiu Sabău, Ovidiu Stângă, Ionuț Lupescu.

ATACANȚI Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Marius Lăcătuș, Ion Vlădoiu, Viorel Moldovan, Adrian Ilie, Marian Ivan.

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Nicolae Ciucă PSD PNL
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Momentul impactului mortal dintre autocarul plin cu copii și un autoturism
x close