Antena 3 CNN Politică Explicațiile sociologului Marius Pieleanu, în scandalul PSD

Explicațiile sociologului Marius Pieleanu, în scandalul PSD

Explicațiile sociologului Marius Pieleanu, în scandalul PSD
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de M.Z.    |    10 Oct 2017   •   21:45

Sociologul Marius Pieleanu, cel care conduce Institutul Avangarde și ”autorul” sondajului de la care a pornit criza din PSD, a explicat culisele acestei cercetări.

”Îmi asum responsabilitatea științifică de rigoare asupra acestei cercetări și pun la dispoziția oricărui sociolog baza de date”, a spus Marius Pieleanu, marți, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Sociologul Marius Pieleanu a precizat că sondajul a fost realizat telefonic, pe un eșantion de 700 de persoane. O precizare importantă este aceea că ”baza de date a fost reîmprospătată. Baza era înainte ușor PSD-izată”, a explicat Pieleanu.

De asemenea, a mai spus Marius Pieleanu, sondajul acesta nu a fost comandat de nimeni, ci este un barometru pe care institutul Avangarde îl prezintă lună de lună.

De la ce a pornit de fapt scandalul din interiorul PSD

Tot scandalul din interiorul PSD a pornit de la sondajul făcut de Institutul Avangarde, care arată că Guvernul s-a prăbuşit brusc la capitolul încredere, de la 40% la 27%.

Cabinetul Tudose a fost instalat în urmă cu aproximativ patru luni, după ce Guvernul Grindeanu a fost demis printr-o moţiune de cenzură depusă de PSD şi ALDE împotriva propriului Guvern.

Citiți și Premierul Mihai Tudose, la Antena 3: Am spus într-un cerc de prieteni că-mi dau demisia. Urmează o mini-remaniere. Nu am o relație fericită cu Liviu Dragnea

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close