Antena 3 CNN Politică Început prost pentru partidul lui Tăriceanu. Cei care au anunţat că i se alătură au făcut un pas înapoi

Început prost pentru partidul lui Tăriceanu. Cei care au anunţat că i se alătură au făcut un pas înapoi

Început prost pentru partidul lui Tăriceanu. Cei care au anunţat că i se alătură au făcut un pas înapoi
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    27 Feb 2014   •   17:42

Demersul liberalului Călin Popescu-Tăriceanu de înfiinţare a unui nou partid începe prost. Deocamdată doar Sorin Ilieşiu a anunţat oficial că i se alătură. În rest, toţi ceilalţi au făcut un pas înapoi.

Ieri, şase parlamentari spuneau că vor pleca cu Tăriceanu, însă de la o oră la alta numele lor s-au pierdut pe undeva pe drum. Printre ei se numărau Mariana Câmpeanu, Ioan Ghişe, Daniel Chiţoiu, Andrei Gerea, însă niciunul nu a acţionat în mod concret.

Cei care s-au opus, marţi, ieşirii PNL de la guvernare au fost Cristian David, Radu Stroe şi Călin Popescu-Tăriceanu. Joi, vicepreşedintele PNL Radu Stroe a declarat că nu va părăsi partidul pentru a se alătura fostului premier şi lider al PNL Călin Popescu-Tăriceanu.
 
Radu Stroe s-a aflat printre cei care au votat împotriva ieşirii PNL de la guvernare şi a constatării desfiinţării USL la reuniunea Delegaţiei Permanente a PNL. 
 
La numai o zi, miercuri, Călin Popescu-Tăriceanu şi-a anunţat demisia din PNL.

Sorin Ilieşiu a demisionat din PNL. Nu mă aşteptam ca Antonescu să mă numească "nătărău"
 
În aceeaşi zi, Tăriceanu a declarat, la Antena 3, că USL trebuie să continue, că va anunţa înfiinţarea unei noi formaţiuni liberale, care se va numi Partidul Reformator Liberal, şi că este interesat să candideze la Preşedinţie, fiind convins că îl va învinge la prezidenţiale pe Crin Antonescu.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close