Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, despre acordul cu fermierii și transportatorii pentru încetarea protestelor: ”Reprezintă angajamentul de a apăra interesele acestor sectoare vitale ale economiei”

Marcel Ciolacu, despre acordul cu fermierii și transportatorii pentru încetarea protestelor: ”Reprezintă angajamentul de a apăra interesele acestor sectoare vitale ale economiei”

Premierul Marcel Ciolacu spune despre acordul încheiat cu fermierii și transportatorii pentru încetarea protestelor că este un angajament pentru apărarea intereselor acestor sectoare vitale ale economiei țării.

Marcel Ciolacu, despre acordul cu fermierii și transportatorii pentru încetarea protestelor: ”Reprezintă angajamentul de a apăra interesele acestor sectoare vitale ale economiei”
Sursa foto: Facebook/ Marcel Ciolacu
de Andreea Ştefan    |    02 Feb 2024   •   19:57

”Am semnat astăzi cu reprezentanții fermierilor și transportatorilor un acord care pune capăt protestelor din ultimele săptămâni!

Am ascultat cu atenție preocupările și necazurile acestor oameni și am luat deja decizii în mai multe ședințe de Guvern care să rezolve o parte dintre probleme.

Astăzi am reușit să ajungem la o înțelegere care reflectă interesul nostru concret în a continua să găsim soluții pentru a-i sprijini pe termen lung atât pe fermieri, cât și pe transportatori.

Acest acord reprezintă angajamentul de a apăra interesele acestor sectoare vitale ale economiei noastre și de a îmbunătăți viața celor care produc în România și transportă mărfurile românești în țară și peste hotare”, a transmis premierul Marcel Ciolacu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Guvernul a ajuns la un acord cu fermierii și transportatorii pentru încetarea protestelor. Vor fi încheiate manifestările în stradă

Am semnat astăzi cu reprezentanții fermierilor și transportatorilor un #acord care pune capăt protestelor din ultimele...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Vineri, 2 februarie 2024

Prim-ministrul Marcel Ciolacu și reprezentanții fermierilor și transportatorilor au semnat astăzi, la Palatul Victoria, un acord prin care se pune capăt acțiunilor de protest.

Acordul semnat prevede ca luni, 5 februarie, prin decizia prim-ministrului Marcel Ciolacu, să se constituie un Comitet interministerial, la nivelul Cancelariei Prim-Ministrului, care să analizeze și să găsească cele mai bune soluții pentru revendicările protestatarilor, se arată într-un comunicat transmis de Guvern.

Material susţinut de PSD

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu fermieri
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close