Antena 3 CNN Politică Ministrul Agriculturii, mesaj de 1 Decembrie: "Istoria României este scrisă de cei care au purtat războaiele pentru libertate și unitate"

Ministrul Agriculturii, mesaj de 1 Decembrie: "Istoria României este scrisă de cei care au purtat războaiele pentru libertate și unitate"

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a transmis un mesaj de 1 Decembrie pe rețelele de socializare.

Ministrul Agriculturii, mesaj de 1 Decembrie: "Istoria României este scrisă de cei care au purtat războaiele pentru libertate și unitate"
Sursa foto: Facebook | Florin Barbu
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Dec 2023   •   17:35

Florin Barbu, ministrul Agriculturii, a ținut să își amintească, astăzi, de 1 Decembrie, de acasă, mai exact de orașul Slatina, unde a petrecut alături de prieteni, de colegii săi din PSD și de consătenii săi.

Acesta a transmis un mesaj tuturor românilor, cu ocazia Zilei Naționale, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Cătălin Predoiu, ministrul de Interne: "România a demonstrat o foarte bună performanță în combaterea migrației ilegale"

"Istoria României este scrisă de români, de eroii neamului, de cei care au purtat războaiele pentru independentă, libertate și unitate. Aceasta este povestea unei zile de 1 Decembrie, acasă, la Slatina, alături de colegii și prietenii mei de la PSD Olt și de slătinenii mei dragi! La mulți ani, Slatina! La mulți ani, România!", a transmis Florin Barbu pe Facebook.

Material susţinut de PSD

×
Subiecte în articol: PSD 1 Decembrie Florin Barbu
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close