Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă: "Am foarte mare încredere în tinerii de astăzi. Noi am fost ca ei"

Nicolae Ciucă: "Am foarte mare încredere în tinerii de astăzi. Noi am fost ca ei"

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, și-a exprimat încrederea în tinerii din generația actuală, respingând ideea că aceștia ar fi lipsiți de voință și de dorința de a face față provocărilor.

Nicolae Ciucă: "Am foarte mare încredere în tinerii de astăzi. Noi am fost ca ei"
Sursa foto: Facebook/ Nicolae Ciucă
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Apr 2024   •   22:40

Nicolae Ciucă a subliniat că discuțiile despre tineri ar trebui să se bazeze pe o perspectivă echilibrată și nu pe generalizări bazate pe câteva sondaje sau rapoarte.

"Nu trebuie să generalizăm și să facem din unul sau două rapoarte de sondaj o caracteristică generală pentru una sau două generații. Eu am foarte mare încredere în tinerii de astăzi, pentru că și noi am fost ca ei", a declarat acesta în cadrul evenimentului de lansare a candidaților PNL la alegerile locale din Sălaj.

El a subliniat importanța realizării unei conexiuni între energia tinerilor și experiența celor mai în vârstă pentru a asigura o coeziune și o sinergie între cele două generații.

"Şi-mi aduc aminte şi mă uit la dumneavoastră, cei care suntem, cum s-ar spune, de aceeaşi vârstă, din acelaşi contingent, că la fel aveam şi noi impresia atunci că cei mai cu experienţă se uitau cu neîncredere la noi.

Cred că este o chestiune naturală, doar că noi astăzi avem curaj să vorbim despre chestiunea asta şi trebuie să vorbim şi să le transmitem tinerilor încrederea şi disponibilitatea noastră pentru a putea să realizăm o coeziune şi o sinergie pe această linie, a energiei tinereşti, până la experienţa acumulată după o viaţă", a spus Nicolae Ciucă.

Precizările șefului PNL vin în contextul în care Cristian Lazăr, candidatul Partidului Național Liberal pentru funcția de primar în Șimleu Silvaniei, a fost în 2020 cel mai tânăr primar de oraș din România, fapt care ilustrează potențialul și angajamentul tinerilor în viața publică și în administrarea comunităților locale, potrivit agerpres.ro.

Material susţinut de PNL

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă PNL tineri
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close