Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă, despre cazul Roşia Montană: "S-a putut ajunge la soluționarea favorabilă şi prin munca ministerului de condus de Marcel Boloș"

Nicolae Ciucă, despre cazul Roşia Montană: "S-a putut ajunge la soluționarea favorabilă şi prin munca ministerului de condus de Marcel Boloș"

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a comentat verdictul în procesul Roşia Montană, referindu-se la faptul că, după nouă ani de procese, România obţine o decizie definitivă şi prin munca Ministerului de Finanţe.

Nicolae Ciucă, despre cazul Roşia Montană: "S-a putut ajunge la soluționarea favorabilă şi prin munca ministerului de condus de Marcel Boloș"
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    09 Mar 2024   •   08:34

"România câştigă procesul privind Roșia Montană! 

Statul român nu are de plată despăgubiri de miliarde, ba chiar are de recuperat cheltuieli de judecată. După nouă ani de proces, acest dosar se închide printr-o decizie definitivă și executorie. 

S-a putut ajunge la această soluționare favorabilă mai ales ca urmare a muncii depuse de experții Ministerului de Finanțe condus de Marcel Boloș și de echipa de avocați selecționată de minister. 

Mulțumesc tuturor celor care au muncit pentru cauza României!", a scris preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, pe pagina de Facebook.

România câştigă procesul privind Roșia Montană! Statul român nu are de plată despăgubiri de miliarde, ba chiar are de...

Publicată de Nicolae Ionel Ciucă pe Vineri, 8 martie 2024

Material susţinut de PNL

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close