Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Dan Diaconescu nu a putut vota la Liceul Jean Monnet: "O să merg prin alte secţii, să-mi încerc norocul"

Dan Diaconescu nu a putut vota la Liceul Jean Monnet: "O să merg prin alte secţii, să-mi încerc norocul"

Dan Diaconescu nu a putut vota la Liceul Jean Monnet: "O să merg prin alte secţii, să-mi încerc norocul"
Sursa foto: Foto captura Antena 3
02 Noi 2014   •   12:07

Candidatul PP-DD la Preşedinţie, Dan Diaconescu, nu a reuşit să voteze, duminică, la una dintre secţiile de la Liceul "Jean Monnet", deoarece adresa sa din buletin este în alt cartier.

"Dan Diaconescu nu poate vota. Am primit câteva explicaţii de aici din comisie. Este un sistem pe care trebuie să-l schimbăm. Mi s-a explicat că, dacă am buletin de Bucureşti, trebuie să votez acolo unde este adresa din buletin, deşi am domiciliul flotant aici, pe o stradă din apropiere, iar din acest motiv fiica mea învaţă în această şcoală", a explicat Diaconescu, după ce a stat de vorbă câteva minute cu membrii Comisiei de vot de la "Jean Monnet".

Diaconescu a afirmat că domiciliul stabil îl are în cartierul Militari iar la ultimele alegeri a votat acolo unde a candidat, dar duminică, în baza dreptului de a candida la Preşedinţie, avea voie să voteze oriunde.

"O să merg prin alte secţii să-mi încerc norocul să vedem ce se întâmplă acolo. Îi rog pe români să fie foarte atenţi la viitorul copiilor lor să nu rateze această şansă de astăzi, este un ultim tren al speranţei", a mai spus Diaconescu.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close