Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Un poştaş din Iaşi a fost reclamat că împarte cardurile de sănătate în faţa secţiei de vot

Un poştaş din Iaşi a fost reclamat că împarte cardurile de sănătate în faţa secţiei de vot

Un poştaş din Iaşi a fost reclamat că împarte cardurile de sănătate în faţa secţiei de vot
02 Noi 2014   •   14:30

Poştaşul comunei Ciorteşti a fost reclamat de reprezentanţii Alianţei Creştin Liberale la Biroul Electoral Judeţean Iaşi că împarte cardurile de sănătate şi tichetele de ajutor de la Uniunea Europeană în faţa secţiei de votare.

"Conform reclamaţiei, poştaşul stă în faţa imobilului în care se află secţia de votare şi împarte sătenilor cardurile de sănătate şi tichetele de ajutor de la Uniunea Europeană", a declarat purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Județean, Marian Grigoraş, citat de Agerpres.

Conform acestuia, de la deschiderea urnelor de vot şi până la orele amiezii, au fost primite aproximativ 200 de apeluri telefonice, multe dintre acestea venind din partea persoanelor cu drept de vot care nu ştiau unde sunt secţiile la care sunt arondate.

De asemenea, el a spus că o altă reclamaţie vizează faptul că în secţia de votare din Schitu Duca doar preşedintele şi locţiitorul se ocupă exclusiv de procesul de vot, membrii comisiei din secţia de votare fiind marginalizaţi.

×
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close