Antena 3 CNN Război în Israel Mărturia femeii care identifică victimele atacului terorist din Israel: "Au fost împușcați în cap, au fost arși de vii, au fost mutilați"

Mărturia femeii care identifică victimele atacului terorist din Israel: "Au fost împușcați în cap, au fost arși de vii, au fost mutilați"

O femeie din Israel are cea mai grea misiune din lume: să identifice victimele celui mai dur și inuman atac terorist.

de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Oct 2023   •   20:11

Antena 3 CNN a prezentat mărturia cutremurătoare a unei femei din Israel care răspunde de identificarea victimelor masacrului cauzat de gruparea teroristă palestiniană. Femeia confirmă că militanții au violat copii și femei în vârstă, iar ororile comise sunt extrem de greu de imaginat. 

"Au fost împușcați în cap, au fost arși de vii, au fost mutilați. Am văzut părți genitale tăiate, capete tăiate, bebeluși, mâini, picioare tăiate. Am văzut oameni împușcați în cap de atâtea ori chiar și după ce au murit. 

Am văzut oameni împușcați în cap chiar și după ce nu mai aveau pic de sânge și nu există niciun motiv pentru a face asta. Este pur și simplu vorba despre cruzime. 

Citește și: Israelienii ies în fiecare zi în stradă și cer eliberarea ostaticilor. Teroriștii vor în schimb încetarea bombardamentelor

Am văzut femei care au fost violate, femei bătrâne violate, forțate până când le-au rupt oasele", a declarat femeia. 

×
Subiecte în articol: declaraţii crimă de război
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close