Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Israelienii ies în fiecare zi în stradă și cer eliberarea ostaticilor. Teroriștii vor în schimb încetarea bombardamentelor

Israelienii ies în fiecare zi în stradă și cer eliberarea ostaticilor. Teroriștii vor în schimb încetarea bombardamentelor

Disperarea îi scoate pe israelieni în stradă. În fiecare zi, în Tel Aviv, sute de oameni cer înapoierea ostaticilor luați de gruparea teroristă palestiniană pe data de 7 octombrie. Pe de altă parte, teroriștii spun că nu vor înapoia nicio persoană până când Israelul nu va opri agresiunile.

de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Oct 2023   •   18:41

În puținele orașe care nu au fost bombardate de Hamas, oamenii ies în fiecare zi în stradă și încearcă să tragă un semnal de alarmă cu privire la persoanele dispărute în urma atacului din 7 octombrie.

Fie că îi cunosc sau nu pe oamenii răpiți, israelienii încearcă să le transmită autorităților mesajul că este mai importantă recuperarea ostaticilor, decât lovirea în Fâșia Gaza. 

Militanții Hamas vor elibera ostaticii capturați pe 7 octombrie doar dacă Israelul va opri bombardamentul în Fâșia Gaza. Totuși, asigurările date de aceștia nu mai sunt credibile, iar oamenii știu asta, și nu mai au încredere. 

Ne așteaptă săptămâni lungi de lupte, vom acționa la cel mai corect moment operațional și în conformitate cu instrucțiunile de la nivel politic, a declarat 

Citește și: Gruparea teroristă din Gaza a bombardat Israelul în timp ce un lider al său susținea o conferință de presă la Beirut

Antena 3 CNN a reușit să obțină în exclusivitate imagini noi din momentul atacului. O tânără aflată la festival a surprins clipele dramatice prin care a trecut pentru a scăpa. Nu aceeași soartă a fost și pentru iubitul ei care a fost omorât. 

"Fiica mea a fost la festivalul păcii. Prietenul ei a fost ucis. L-au găsit acum șase zile în Gaza pentru că l-au luat și l-au folosit ca scut uman", a declarat tatăl fetei. 

×
Subiecte în articol: luare ostatici atac Hamas
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close