Antena 3 CNN Actualitate Brăila. Un bărbat era hotărât să demoleze blocul, după ce şi-a spart uşa cu toporul

Brăila. Un bărbat era hotărât să demoleze blocul, după ce şi-a spart uşa cu toporul

Brăila. Un bărbat era hotărât să demoleze blocul, după ce şi-a spart uşa cu toporul
Sursa foto: Foto: bzi.ro
de M.Z.    |    25 Oct 2011   •   19:45

Mascaţii de la Brăila au avut de furcă în noaptea de luni spre marţi. Un bărbat era hotărât să demoleze blocul în care locuia. După ce şi-a spart propria uşă cu un topor, omul s-a îndreptat spre alte apartamente. Vecinii însă sunaseră deja la 112. Când au venit jandarmii, a început adevăratul spectacol.

Mascaţii au avut parte de o adevărată aventură pe scara blocului. Când au ajuns, bărbatul, băut bine, era deja la etajul al doilea. Îşi încerca toporul pe balustradă. A simţit însă ceva şi a fugit în casă.

A început apoi munca de lămurire. Mascaţii l-au somat pe om să iasă de bunăvoie. Nici vorbă însă să cedeze rugăminţilor. Cu nervii întinşi la maximum, mascaţii au trecut la fapte.

În câteva secunde, peste zece mascaţi au năvălit în apartamentul infractorului. Cu spray-ul lacrimogen din dotare şi cu câteva mişcări ferme, au reuşit să-l doboare.

Jandarmii l-au imobilizat şi l-au condus la sediul Poliţiei, în vederea continuării cercetărilor. Teroristul scării a scăpat de jandarmi după ce a primit o amendă de 1.000 de lei.

 



×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close