x close

Fii alături de noi!

Ponta anunţă că îi propune ca miniştri pe Andronescu la Educaţie şi pe Haşotti la Cultură

de M.Z.   •   20 Iun 2012   •   12:19 Comenteaza
Ponta anunţă că îi propune ca miniştri pe Andronescu la Educaţie şi pe Haşotti la Cultură 418
Foto: Intact Images
Update 14.43 - Premierul Victor Ponta a anunţat că va trimite miercuri Preşedinţiei propunerile de numire a Ecaterinei Andronescu în postul de ministru al Educaţiei şi a lui Puiu Haşotti pentru funcţia de ministru al Culturii.
___________________________________________________

Premierul Victor Ponta a anunţat că va înaita astăzi propunerile pentru posturile de ministru la Educaţie şi Cultură.

"Astăzi voi discuta la nivel politic şi voi face propuneri pentru noul ministru al Educaţiei şi noul ministru al Culturii", a spus Ponta.

Marţi, prim-ministrul a spus că există posibilitatea ca Ecaterina Andronescu să fie propunerea sa pentru portofoliul Educaţiei, el precizând că nu a luat încă o decizie în acest sens şi că va face propunerea odată cu cea de la Cultură.

Întrebat dacă există posibilitatea ca Ecaterina Andronescu să fie propusă ministru la Educaţie, Ponta a răspuns: "Există. Trebuie să fac propunerea pentru că zilele următoare, pe 30, expiră cele 45 de zile de intermat ale lui Liviu Pop. Nu am luat această decizie".
   
Ponta a spus că este foarte mulţumit de modul în care ministrul interimar Liviu Pop a reuşit să organizeze sesiunea de Bacalaureat.

Ioan Mang, numit ministru al Educaţiei în Cabinetul Ponta la începutul lunii mai, şi-a dat demisia o săptămână mai târziu, în urma acuzaţiilor de plagiat, interimatul ministerului fiind asigurat în prezent de Liviu Pop.

Anterior, şi Corina Dumitrescu, propusă la Ministerul Educaţiei, a fost cercetată de ANI pentru incompatibilitate şi acuzată de plagiat.

Ministrul demisionar al Culturii, Mircea Diaconu, participă la şedinţa de miercuri a Guvernului, pentru a susţine două proiecte de acte normative, în condiţiile în care premierul Victor Ponta nu a semnat încă demisia acestuia.

Marţi seara, Mircea Diaconu a declarat că se retrage din Guvern
, după ce a fost declarat definitiv incompatibil de către instanţa supremă, întrucât a fost şi senator şi director al Teatrului Nottara. Într-un alt dosar, Mircea Diaconu este cercetat de procurori pentru conflict de interese, după ce în calitate de director la Teatrul Nottara şi-a ajutat soţia să primească anumite contracte.

Tot marţi, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat că i-a propus premierului Victor Ponta preluarea şefiei Ministerului Culturii de către senatorul PNL Puiu Haşotti.

Citeşte şi Ministrul Culturii, Mircea Diaconu, acuzat de 5 infracţiuni de conflict de interese ca director de teatrupoza

Show

Vânt de Cannes! Alina Baikova, cu posteriorul la vedere

Vântul de la Cannes a fost norocos cu fanii modelului Alina Baikova. A suflat exact la momentul potrivit încât i-a ridicat rochiţa frumoasei, în timp ce se îndrepta spre o barcă acostată la Eden Roc.

22 Mai 2015  •  17:05

EUR EUR 4.4114 Up 4.4114
USD USD 3.4947 Up 3.4947
CHF CHF 3.6499 Up 3.6499
GBP GBP 5.6157 Up 5.6157
XAU XAU 135.5973 Up 135.5973
JPY JPY 3.2076 Up 3.2076
Meteo

Meteo 22/05/2015

Horoscop

Special! Horoscopul săptămânii următoare

Curs Valutar

Percheziţii la casele de...

sati