Antena 3 CNN Show Cât costă un cappuccino la noul restaurant al Sânzianei Negru. Sunt servite doar preparate mexicane

Cât costă un cappuccino la noul restaurant al Sânzianei Negru. Sunt servite doar preparate mexicane

Sânziana Negru și-a deschis, înainte de Anul Nou, un restaurant în București, unde sunt servite doar preparate mexicane.

Cât costă un cappuccino la noul restaurant al Sânzianei Negru. Sunt servite doar preparate mexicane
Sursa foto: instagram.com/sanziananegru
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Ian 2024   •   21:50

"Primele zile din ianuarie 2023. Eram in Ciudad de Mexico cu oamenii mei de suflet. La prima masa pe care am avut-o acolo impreuna, vorbeam fiecare despre ce ne dorim sa facem in 2023.

Nico si Dan: si printre altele, noi am vrea sa mai deschidem o locatie

Eu: …da, as vrea sa incep si eu un proiect nou, separat de ce fac acum.

Si uite asa, cu ajutorul lui @dan.grigore01 si @nicogrigore , am intrat in industria horeca si-am deschis impreuna @condesa_bucharest, terminand anul asta cum nici nu speram, cand l-am inceput in Mexic.

Multumim pentru sustinere si va asteptam sa va bucuram papilele gustative", a scris Sânziana Negru, pe o platformă de social media, publicând și câteva fotografii din restaurant.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pe site-ul restaurantului este prezentat și meniul. Un cappuccino costă costă 20 de lei – la fel un cafe latte și un cafe frappe -, iar o apă plată la 300 de mililitri, 12 lei.

Pentru o bere, clienții scot din buzunar între 22 și 32 de lei, iar cocktailurile au prețuri cuprinse între 40 și 44 de lei.

O porție de somon este 110 lei.

Câştigătoarele America Express 2023 sunt Sânziana Negru și Laura Giurcanu

Câștigătoarele America Express 2023 sunt Sânziana Negru și Laura Giurcanu!

Pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro s-au luptat echipele formate din Alexia Eram și fratele ei, Aris, și creatoarele de conținut Sânziana Negru și Laura Giurcanu, asta după ce echipa formată din Vlad Huidu și Giulia Anghelescu a părăsit competiția în episodul precedent.

După ce au trecut prin Columbia și Ecuador, echipele participante la America Express 2023 s-au oprit în Argentina, iar marea finală a avut loc la Buenos Aires.

×
Subiecte în articol: restaurant Sânziana Negru cappuccino
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close