Antena 3 CNN Show Showbiz Recunoşti fetiţa? Azi are o voce de aur şi a ajuns una din cele mai importante femei din showbizul românesc

Recunoşti fetiţa? Azi are o voce de aur şi a ajuns una din cele mai importante femei din showbizul românesc

Este una dintre cele mai talentate şi frumoase artiste din România şi, cu siguranţă, i-ai fredonat măcar una din piese de-a lungul timpului.

Recunoşti fetiţa? Azi are o voce de aur şi a ajuns una din cele mai importante femei din showbizul românesc
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    30 Oct 2022   •   18:11

După cum se vede şi în fotografiile postate de ea pe o reţea de socializare, îi plăcea muzica încă de când era o copilă.

Cu părul bălai, ochii mari şi cu zâmbetul pe buze, cântăreaţa era un copil extrem de carismatic.

Este vorba despre Delia Matache, cunoscută sub numele de scenă Delia, fiind o cunoscută cântăreață, compozitoare şi vedetă de televiziune.

Delia Matache s-a născut pe 7 februarie 1982, în București, România. A absolvit Liceul de Muzică "Dinu Lipatti" după cinci ani de studiu al pianului, apoi urmând cursuri la Universitatea Națională de Muzică București. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Delia a debutat în industria muzicală în anul 1999, la vârsta de 17 ani.

În perioada 1999-2003 a făcut parte din formația N&D, alături de care a scos patru albume, astfel cunoscând succesul la nivel național. După 2003, în cariera solo, Delia a mai lansat alte trei albume, potrivit Wikipedia.

În anul 2015, a lansat albumul de studio Pe aripi de vânt, album ce poartă numele hitului care a fost numărul 1 pentru 21 de săptămâni în topul "Media Forest". 

În martie 2015, Delia susține primul concert la Sala Palatului, înregistrând un real succes cu un concert cu toate locurile vândute. Mai multe din piesele sale devin hituri în 2015, Delia fiind printre cele mai importante femei din industria muzicală și showbizul românesc.
 

×
Subiecte în articol: Delia recunoaste vedeta
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close