Antena 3 CNN Sport Cei mai tari câștigători din toate timpurile

Cei mai tari câștigători din toate timpurile

Cei mai tari câștigători din toate timpurile
Sursa foto: Foto: pixabay.com
25 Oct 2017   •   15:27

Mike Ashley, deținătorul clubului de fotbal Newcastle United, și-a petrecut 15 minute extraordinare jucând la ruletă la cazinoul ”Fifty” din Londra, în 2008. El a ales un pariu numit ”complet”, care implică parierea pe un număr exact, culoare, par sau impar, și mai mare sau mai mic. A decis să joace numărul său norocos, 17 după care, pur şi simplu a câștigat! A mulțumit crupierului și a plecat cu 1,3 milioane de lire, fiind aplaudat de către spectatorii încântați. Dacă doriți și dvs. să vă incercați norocul, astfel de pariuri la ruletă pot fi plasate și la cazinourile online licențiate în România, pe care le puteți găsi pe cazinoonline.com.

Un alt londonez, Ashley Revell, a realizat câștigul vieții sale atunci când a vândut tot ce a avut, inclusiv a sa casă, aproape toate hainele și a mers în Las Vegas cu 135.300 $ în buzunar. A riscat totul, a pus pe roșu la masa de ruletă și, spre norocul său, bila a poposit pe 7 de... roșu. A lăsat un bacșiș în valoare de 600 $ dealerului, a spus “Mulțumesc!” și a părăsit cazinoul cu 270.000$  în mână! Scurt și la obiect!

Nu știa ce noroc l-a lovit! A întrebat cât fac în coroane 11, 7 milioane de dolari!

Un jucător norvegian, rămas anonim, a câștigat cel mai mare jackpot progresiv online vreodată la cazinoul ”Betsson”, la jocul Mega Fortune. Băiatul nici măcar nu avea idee ce noroc l-a lovit. Deși pare greu de crezut, a trebuit să întrebe echipa de suport cât fac 11.7 milioane € în coroane norvegiene! S-a clătinat nițel când a aflat că suma se ridică la peste 38 de milioane de coroane, dar a trecut peste șoc și a plecat cu banii!

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close