Antena 3 CNN Sport Cristina Neagu și-a anunțat retragerea de la națională: "Tot ce am făcut va rămâne, cred eu, în istorie"

Cristina Neagu și-a anunțat retragerea de la națională: "Tot ce am făcut va rămâne, cred eu, în istorie"

Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare de handbal din lume, și-a anunțat retragerea de la echipa națională, după eșecul de la ultimul Campionat Mondial.

Cristina Neagu și-a anunțat retragerea de la națională: "Tot ce am făcut va rămâne, cred eu, în istorie"
Sursa foto: Hepta | SportPictures / Razvan Pasarica
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Dec 2023   •   08:37

Sportiva a declarat că ar mai fi jucat pentru națională, însă doar dacă mai erau șanse de calificare pentru Jocurile Olimpice de anul viitor.

"Eu îmi anunț, în mod oficial, retragerea de la echipa națională, dacă chiar nu mai sunt șanse de calificare la Turneul Preolimpic. Sunt 17 ani de când joc pentru echipa națională, timp în care am dat tot și am suferit și două accidentări grave.

Ce am reușit, mult sau puțin, două medalii, niște locuri, zic eu, bune, patru și cinci. Dacă a fost mult sau puțin, timpul o să ne spună.

Citește și: Simona Halep, reacție după anunțul făcut de TAS: "Mă bucur că am posibilitatea de a-mi demonstra nevinovăția"

Ce pot să spun cu certitudine este că ce am făcut pentru echipa națională și, în general, pentru cariera mea, o să rămână, cred eu, undeva în istorie", a spus sportiva.

Cristina își va continua cariera în cadrul echipei CSM București.

Românca este singura sportivă care a câștigat de patru ori titlul de "Cea mai bună jucătoare de handbal din lume”, în clasamentul IHF.

Ce călătorie fantastică! Întotdeauna mi-am dorit să-mi reprezint țara. Și am avut șansa de a face asta timp de 17...

Publicată de Cristina Neagu pe Miercuri, 13 decembrie 2023

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close