Antena 3 CNN Sport Simona Halep, reacție după anunțul făcut de TAS: "Mă bucur că am posibilitatea de a-mi demonstra nevinovăția"

Simona Halep, reacție după anunțul făcut de TAS: "Mă bucur că am posibilitatea de a-mi demonstra nevinovăția"

Simona Halep a transmis un mesaj după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anunțat data audierilor pentru apelul făcut de jucătoarea de tenis în suspendării sale.

Simona Halep, reacție după anunțul făcut de TAS: "Mă bucur că am posibilitatea de a-mi demonstra nevinovăția"
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    12 Dec 2023   •   21:17

Simona Halep a oferit prima reacție după ce TAS a fixat audierile în cazul de dopaj în perioada 7-9 februarie 2024, notează gsp.ro.

Simona a făcut apel la TAS, iar audierile între 7 și 9 februarie 2024. În urma anunțului, Halep a publicat un mesaj video pe contul de Instagram.

"Curtea de Arbitraj pentru Sport a decis ca audierile în cazul meu să fie între 7 și 9 februarie 2024. Mă bucur că am posibilitatea de a prezenta și a-mi demonstra nevinovăția în fața unui tribunal independent. Mulțumesc", a afirmat Simona.

Pe 12 septembrie 2023, Simona Halep a fost suspendată vreme de 4 ani pentru două încălcări ale regulamentului anti-doping, utilizarea unei substanțe interzise, roxadustat, și suspiciunea că ar fi utilizat metode / substanțe interzise pe durata sezonului 2022, concluzie la care experții ITIA au ajuns pe baza datelor din pașaportul ei biologic.

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close