Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cristiano Ronaldo va juca începând de la 1 ianuarie. Echipa din Arabia care îl va plăti cu 200 de milioane de euro pe sezon

Cristiano Ronaldo va juca începând de la 1 ianuarie. Echipa din Arabia care îl va plăti cu 200 de milioane de euro pe sezon

Fotbalistul Cristiano Ronaldo va juca pentru Al-Nassr începând cu 1 ianuarie. Contractul care îl leagă pe fotbalistul portughez de echipa din Arabia Saudită va fi valabil două sezoane și jumătate, transmite MARCA.

Cristiano Ronaldo va juca începând de la 1 ianuarie. Echipa din Arabia care îl va plăti cu 200 de milioane de euro pe sezon
Sursa foto: Hepta
de Silvia Preda    |    05 Dec 2022   •   16:24

Atacantul s-a despărțit de Manchester United cu două zile înainte de startul Cupei Mondiale din Qatar și a putut negocia cu orice echipă. Suma totală a contractului lui CR7 cu Al-Nassr se va apropia de 200 de milioane de euro pe sezon.

Messi și Neymar de la PSG câștigă în jur de 75 de milioane de euro pe sezon.

La Al-Nassr, Ronaldo va fi antrenat de francezul Rudi Garcia și va fi coleg cu Alvaro Gonzalez.

Cristiano Ronaldo și-a reziliat contractul cu Manchester United

Cristiano Ronaldo (37 de ani) și-a încheiat oficial contractul cu Manchester United. Despărțirea survine în urma interviului acordat de portughez lui Piers Morgan, în care a făcut o serie de acuzații grave.

"Clubul îi mulțumește pentru contribuția sa imensă în cele două perioade petrecute pe Old Trafford, marcând 145 de goluri în 346 de apariții, și îi urează lui și familiei sale succes în viitor", arată comunicatul prin care se anunță despărțirea.

Cristiano Ronaldo a declarat că s-a simţit trădat la Manchester United

Cristiano Ronaldo a declarat recent, într-un interviu acordat lui Piers Morgan la Talk TV, că s-a simţit trădat la Manchester United, că proprietarilor nu le pasă de club, că tehnicianul Erik ten Hag nu îl respectă şi că oficialii clubului nu au arătat compasiune atunci când în aprilie jucătorului i-a murit la naştere unul dintre gemeni.

Ronaldo era legitimat la Manchester United din august 2021.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Cristiano Ronaldo Al-Nassr
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close