Antena 3 CNN Sport Off Sport Autocarul echipei AC Torino, implicat într-un accident rutier soldat cu moartea a două persoane

Autocarul echipei AC Torino, implicat într-un accident rutier soldat cu moartea a două persoane

Autocarul echipei AC Torino, implicat într-un accident rutier soldat cu moartea a două persoane
Sursa foto: Foto: Gazzetta dello Sport
de M.T.    |    10 Oct 2011   •   11:44

Autocarul echipei AC Torino, care transporta echipa granata spre casă, după victoria cu 3-1 de la Verona, în Serie B, a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia două persoane şi-au pierdut viaţa.

 
Accidentul, produs pe autostrada Torino-Piacenza,a fost provocat de un tir, despre care poliţia a aflat ulterior că fusese furat. Şofeul autocamionului a lovit un BMW, acesta fiind proiectat în sutocarul liderului din Serie B. În urma impactului, autoturismul a luat foc, două dintre cele trei persoane aflate la bord - Lorenzo Ghedi (25 ani) şi Fabio Massimo Pozzo (31 ani) decedând pe loc.
 
Cel de-al treilea pasager, Paolo Pozzo (24 ani) a fost transportat la spital în stare gravă, medicii arătându-se rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.
 
Poliţiştii nu au reuşit încă să identifice persoana sau persoanele care se aflau în tirul din cauza căruia s-a produs tragedia.
 
Jucătorii lui AC Torino au scăpat nevătămaţi, dar erau în stare de şoc. După ce şi-au descărcat bagajele din autocarul în care călătoreau iniţial, ei au fost transportaţi la cantonamentul echipei de o altă maşină.
 

×
Subiecte în articol: accident morti
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close