Antena 3 CNN Timp liber Muzică Celebrul violonist André Rieu, concert la Bucureşti: Îmi voi deschide inima împreună cu muzicienii mei

Celebrul violonist André Rieu, concert la Bucureşti: Îmi voi deschide inima împreună cu muzicienii mei

Celebrul violonist André Rieu, concert la Bucureşti: Îmi voi deschide inima împreună cu muzicienii mei
09 Dec 2014   •   21:21

E regele valsului, reîncarnarea lui Johann Strauss, idolul lui Anthony Hopkins şi toate la un loc. Colecţioneză fluturi, locuieşte în castelul lui D'Artagnan şi visează să susţină un concert pe Lună. Cel mai excentric muzician al lumii a venit în România, să anunţe un spectacol grandios. Andre Rieu va aduce în Capitală peste 60 de instrumentişti şi un decor de poveste.

Concertul va avea loc pe 13 iunie.

Violonistul le pregăteşte românilor un spectacol grandios, cu sute de artişti, solişti, designeri şi producători. Şi cu mii de spectatori. Rieu a venit în România personal ca să facă marele anunţ. "Mesajul pe care îl transmit românilor: Vin în România să cânt pentru voi şi îmi voi aduce inima şi îmi voi deschide inima împreună cu muzicienii mei".

Artistul şi orchestra sa Johann Strauss au, în fiecare an, peste 100 de concerte, cu peste un milion de spectatori. E singurul artist care a dus muzica clasică în topul turneelor mondiale.

Exuberanţa din spectacole coboară de pe scenă şi în viaţa lui personală. Andre Rieu este un personaj fascinant, un colecţionar de fluturi şi un pasionat al lumii extraterestre. Locuieşte în castelul unde D'Artagnan, unul dintre cei trei muschetari, şi-ar fi luat ultimul mic-dejun înainte să moară. 

Despre vals, Andre Rieu spune că este muzica eternităţii. Singura care i-ar face pe extratereştri să danseze. E unul din motivele pentru care visează să cânte, cândva, pe Lună. Pentru ca întreg Universul să vibreze în ritmul viorii sale.

×
Subiecte în articol: André Rieu violonist
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close