Știri Antena 3 CNN din 02 Ianuarie 2021 | Pagina 3

Știri Antena 3 CNN din 02 Ianuarie 2021. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 3

66 articole
  • Actualitate
    02 Ian, 12:47
    Unul dintre poliţistii răniţi grav în accidentul produs, ieri, pe DN 64, a murit. Este vorba despre şeful Postului de Poliție Morunglav. Tragedia s-a petrecut în prima zi a acestui an, după ce o ambulanţă s-a ciocnit cu o maşină de Poliţie, ambele aflate în misiune. O maşină de poliţie s-a ciocnit cu o ambulanţă care transporta un pacient violent.
    politist accident dn 64 politie ambulanta tragedie

    Un poliţist de 49 de ani a murit în accidentul rutier de pe DN 64

Filtru articole


Resetează
  • Be EU
    02 Ian, 12:10
    Sabina Iosub a vorbit în ediţia emisiunii Be Eu de astăzi cu Jaume Duch, putătorul de cuvânt al Parlamentului European, dar şi director general pentru comunicare. ''2020 este și anul în care, din nou, Uniunea Europeană a arătat că este utilă, că este eficientă, că poate să ajute cu adevărat cetățenii și statele membre să facă față consecințelor unei asemenea crize'', a spus Jaume Duch.
    parlamentul european be eu jaume duch bruxelles

    Be EU. Cum a fost 2020 în Parlamentul European

  • Actualitate
    02 Ian, 11:33
    Sunt oameni care schimbă lumea prin gesturi mici, iar săptămâna aceasta, am cunoscut România Oamenilor Frumoşi. Vedem în continuarea povestea Carlei, a Lucianei, Marei şi a lui Vlad care au reuşit să scimbe vieţi la propriu, dar nu singuri, ci împreună cu animalele lor de companie. Voluntarii şi ciânii utilitari sunt mereu să ne salveze în caz de sesim, în cazul unor boli sau depresii puternice.
    cainii terapeuti copii probeme romania oamenilor frumosi

    Câinii-terapeţi care ajută copiii cu probleme

x close