Antena 3 CNN Actualitate 100 de oameni protestează la Piteşti: O femeie a adus o pereche de pantofi purtată pentru Udrea

100 de oameni protestează la Piteşti: O femeie a adus o pereche de pantofi purtată pentru Udrea

100 de oameni protestează la Piteşti: O femeie a adus o pereche de pantofi purtată pentru Udrea
Sursa foto: Foto: INTACT Images
20 Ian 2012   •   22:18

Peste 100 de persoane au protestat, vineri seară, în Piaţa Vasile Milea din Piteşti, informează Mediafax. La miting a venit şi o femeie cu o pereche de pantofi purtată pe care a oferit-o simbolic ministrului Elena Udrea..
   
Protestatarii s-au adunat, vineri seară, din nou în centrul municipiului Piteşti, unde au scandat "Jos Guvernul", "Demisia" şi "Jos Băsescu". De asemenea, ei au purtat pancarte cu mesajele "Băsescu, pleacă" şi "Băsescu, dă-ţi demisia".
   
La un moment dat, un tânăr a aruncat cu un covrig într-o jurnalistă, fiind dus la Poliţie pentru audieri. Ulterior, acesta a fost amendat cu 100 de lei.
   
Totodată, o femeie a venit la miting cu o pereche de pantofi purtată pe care a oferit-o simbolic ministrului Dezvoltării, Elena Udrea.
   
Şi la Mioveni, aproximativ 200 de persoane au protestat, vineri, în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, scandând "Jos Băsescu", "Un pitic şi un chior şi-au bătut joc de popor", "Ieşi afară javră ordinară".
   
Mitingurile de la Piteşti şi de la Mioveni s-au încheiat fără incidente.



×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close