Accident grav pe DN1, în Azuga, în care au implicate un autobuz, un TIR și mai multe mașini. Circulația este blocată pe ambele sensuri

de Cristina Tudorache    |    08 Iul 2020   •   23:40
Accident grav pe DN1, în Azuga, în care au implicate un autobuz, un TIR și mai multe mașini. Circulația este blocată pe ambele sensuri Antena3

Traficul rutier este blocat, miercuri seară, pe DN 1, în dreptul localității Azuga, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate mai multe autovehicule, inclusiv un autobuz cu 13 pasageri, o autoutilitară și un TIR. Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, evenimentul s-a petrecut la km 134, traficul fiind blocat pe ambele sensuri de deplasare.

Poliţia informează că un bărbat de 20 de ani, care conducea o autoutilitară pe sensul către Bucureşti, a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un autobuz în care se aflau 13 pasageri şi care circula pe sensul către Braşov. Polițiștii îl suspectează pe tânărul șofer că ar fi efectuat o depăşire neregulamentară.

Ulterior, autoutilitara a fost proiectată într-un TIR încărcat cu apă minerală, condus de un bărbat de 51 de ani, care circula către Bucureşti.

În urma testării cu aparatul etilotest a şoferului autoutilitarei a rezultat o valoare de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, precizează sursa citată.

În urma evenimentului, nu au rezultat victime, mai arată IJP Prahova. Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, evenimentul s-a petrecut la km 134, traficul fiind blocat pe ambele sensuri.

Parteneri
x close