Antena 3 Actualitate Accident pe şantierul de la Pasajul Băneasa. Un muncitor a fost grav rănit (FOTO)

Accident pe şantierul de la Pasajul Băneasa. Un muncitor a fost grav rănit (FOTO)

11 Dec 2008   •   13:41
Accident pe şantierul de la Pasajul Băneasa. Un muncitor a fost grav rănit (FOTO)

Un accident de muncă a avut loc în această după amiază pe şantierul de la pasajul suprateran de la Băneasa din Bucureşti. Un muncitor a fost lovit de bena unui camion, bărbatul suferind un traumatism cranio-cerebral grav şi intrând în comă. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD care i-a acordat victimei asistenţă medicală de urgenţă. Bărbatul în vârstă de 33 de ani va fi transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.
Potrivit unui raport al Agenţiei Europene pentru Sănătate şi Securitate în Muncă, un lucrător din UE moare la fiecare trei minute şi jumătate într-un accident de muncă, numărul persoanelor care mor anul din această cauză depăşind 167.000. "Există şapte milioane de accidente de muncă anual în Uniunea Europeană, care fac salariaţii să stea acasă peste trei zile în vederea recuperării. La fiecare trei minute şi jumătate moare cineva într-un accident de muncă, iar la fiecare patru secunde şi jumătate un lucrător este implicat într-un accident de muncă care îl ţine acasă mai mult de trei zile", a declarat joi Andrew Smith, reprezentant al agenţiei.

Foto: Antena3.ro
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close