Antena 3 CNN Actualitate Actorul Emil Hossu a fost accidentat de un şofer pe trecerea de pietoni

Actorul Emil Hossu a fost accidentat de un şofer pe trecerea de pietoni

Actorul Emil Hossu a fost accidentat de un şofer pe trecerea de pietoni
Sursa foto: Foto: newspad.ro
03 Feb 2011   •   19:46

O plimbare cu câinele l-a dus pe Emil Hossu la spital. Actorul a fost lovit pe trecerea de pietoni de un şofer neatent. A fost dus de urgenţă la Spitalul Elias, unde medicii au constatat că are un picior fracturat. I l-au pus în gips, iar acum pe actor îl aşteaptă o lungă perioadă de repaos.

Actorul Emil Hosu ieşise la plimbare cu câinele. Se afla pe o trecere de pietoni din zona Kiseleff când, un şofer grăbit şi neatent, l-a lovit în plin. Semaforul era verde pentru pietoni. Totul s-a întâmplat în câteva secunde.

În urma loviturii Emil Hossu s-a ales cu genunchiul fracturat, medicii punîndu-i piciorul în ghips de la gleznă şi până la coapse.

Cel mai probabil, Emil Hossu va lipsi de la spectacole şi filmări aproape două luni de zile. Asta în cel mai fericit caz- dacă osul genunchiului se va lipi singur şi nu va fi necesară o intervenţie chirurgicală.

Accidentul lui este similar cu unul petrecut în ianuarie când o femeie care traversa regulamentar împreună cu cei doi câini ai săi a fost spulberată de un taximetrist.

 

×
Subiecte în articol: emil hossu accident
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close