Antena 3 CNN Actualitate Adrian Mititelu, despre scandalul RCS&RDS în care a fost implicat Mitică Dragomir: Este vorba despre spălare de bani şi luare de mită

Adrian Mititelu, despre scandalul RCS&RDS în care a fost implicat Mitică Dragomir: Este vorba despre spălare de bani şi luare de mită

Adrian Mititelu, despre scandalul RCS&RDS în care a fost implicat Mitică Dragomir: Este vorba despre spălare de bani şi luare de mită
de S.T.    |    31 Mai 2013   •   14:45

Adrian Mititelu, finanţatorul Universităţii Craiova, a intervenit telefonic, la Antena 3, şi a vorbit despre contractul încheiat între Dumitru Dragomir şi RCS&RDS.

Potrivit acestuia, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a premeditat totul.

"El dintotdeauna a avut asemenea operaţiuni(...). Ei tot timpul asta fac. Căpuşează fotbalul şi, din punctul meu de vedere, din ceea ce am văzut şi pe site-ul domnului Ciuvică, acel contract reprezintă o spălare de bani calificată şi o luare de mită", a spus Adrian Mititelu.

Dumitru Dragomir a fost chemat la DNA în calitate de martor în dosarul directorului general al Antena TV Group.


Grupul de Investigaţii Politice (GIP) a arătat, joi, într-un comunicat de presă, că începând cu 2009, una dintre afacerile personale ale lui Dumitru Dragomir a fost finanţată cu 1,7 milioane euro de către RCS & RDS.

În perioada 2009 - 2011, SC RCS&RDS SA a primit de la Liga Profesionistă de Fotbal (LPF), condusă de Dumitru Dragomir, dreptul de difuzare a meciurilor din Liga I. RCS & RDS a primit dreptul de difuzare pentru meciurilor din Liga I şi în sezoanele 2011 - 2014.

Potrivit GIP, în 15 august 2009, SC BODU SRL a încheiat un contract de asociere în participaţiune cu RCS & RDS. Conform acestui contract, firma lui Dragomir a încasat de la RCS&RDS suma de 1.700.000 de euro "în schimbul unor servicii şi drepturi derizorii".

Rechizitoriul procurorilor arată însă că preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a primit mult mai mulţi bani.

Extrase din rechizitoriul procurorilor în dosarul lui Sorin Alexandrescu. Iată "dovezile" de la dosar

Citeşte şi:

SRI şi DNA ar fi ASCULTAT convorbirile lui Sorin Alexandrescu. "Este un act de intimidare la adresa dreptului de liberă exprimare"

×
Subiecte în articol: Adrian Mititelu Sorin Alexandrescu
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close