Antena 3 CNN Actualitate Adrian Năstase, o nouă previziune înfricoșătoare

Adrian Năstase, o nouă previziune înfricoșătoare

Fostul premier Adrian Năstase face o previziune înfricoșătoare în contextul asasinării fostului premier nipon Shinzo Abe.

Adrian Năstase, o nouă previziune înfricoșătoare
Sursa foto: hepta
de Gabriel Dano    |    08 Iul 2022   •   16:22

"Atentatul de astazi din Japonia intoarce privirile noastre – cel putin partial – de la conflictul militar din Europa la situatia din Pacific. Duminica vor avea loc alegeri pentru Senatul japonez.

Fostul premier Shinzo Abe participa la o adunare electorala. Nu se stiu deocamdata motivele celui care l-a asasinat cu o arma bricolata destul de sofisticata. Indiferent de motiv insa situatia politica din Japonia va fi afectata si indirect situatia geopolitica din Pacific.

Se pare ca ciclul de violenta din Europa cuprinde si alte zone si, in felul acesta, instabilitatea globala va fi tot mai accentuata", a scris Adrian Năstase, pe blogul său.

A murit Shinzo Abe | Fostul premier al Japoniei a fost asasinat în timpul unui discurs

Fostul premier al Japoniei Shinzo Abe a fost împuşcat în această dimineaţă în timpul unui discurs electoral. Acesta a murit la spitalul la care a fost transportat în stare gravă.

În vârstă de 67 de ani, acesta a suferit răni în partea dreaptă a gâtului și la clavicula stângă, a declarat Departamentul de pompieri al orașului Nara, adăugând că a fost în stop cardiac înainte de a fi dus la spital.

Televiziunea publică NHK a difuzat imagini care îl arată pe fostul premier japonez prăbușit în stradă, cu gărzile de securitate alergând spre el.

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase Shinzo Abe
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close