Antena 3 CNN Actualitate Coadă de TIR-uri pe 6 kilometri la ieșirea din România, prin vama Giurgiu-Ruse

Coadă de TIR-uri pe 6 kilometri la ieșirea din România, prin vama Giurgiu-Ruse

TIR-urile care aşteaptă ieşirea din România prin vama Giurgiu-Ruse formează o coadă de aproximativ şase kilometri pe DN 5 Bucureşti-Giurgiu. De asemenea, Bulgaria verifică fiecare şofer dacă are de plătit amenzi şi face triajul epidemiologic.

Coadă de TIR-uri pe 6 kilometri la ieșirea din România, prin vama Giurgiu-Ruse
Sursa foto: Hepta
de Iulia Gorgorin    |    15 Dec 2020   •   21:10

Circulaţia la intrarea în municipiul Giurgiu, dirijată de polițiști

TIR-urile care ies din România prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, formează cozi de aproximativ şase kilometri pe prima bandă de mers a DN 5 şi au de aşteptat o sută de minute la controlul de frontieră, circulaţia la intrarea în municipiul Giurgiu fiind dirijată de poliţişti pentru fluidizarea traficului, potrivit Agerpres.

„În această după-amiază a sosit la frontieră un număr mare de TIR-uri de marfă, iar acest lucru, coroborat cu faptul că partea bulgară a mai avut de efectuat unele lucrări de amenajare a carosabilului pe Podul Prieteniei, că bulgarii verifică fiecare şofer dacă are de plătit amenzi încasate pe teritoriul Bulgariei şi se face şi triajul epidemiologic, a dus la formarea de cozi”, a declarat marţi, purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Andreea Bicu.

100 de minute, timpul de aşteptare la controlul de frontieră 

Ea spune că numărul TIR-urilor care s-au prezentat la ieşirea din România prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, în ultimele 24 de ore a ajuns la 1.348, pe sensul de intrare a fost de 947, iar timpul de aşteptare la controlul de frontieră este de o sută de minute pe sensul de ieşire din ţară şi de 40 de minute pe sensul de intrare în România.

Numărul autoturismelor care au tranzitat PTF Giurgiu în ultimele 24 de ore a fost redus, de 193 pe sensul de intrare şi de 212 pe sensul de ieşire, timpul de aşteptare la controlul de frontieră pentru autoturisme fiind de zece minute pe ambele sensuri.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: vama giurgiu TIR-uri coada Giurgiu-Ruse
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close