Antena 3 CNN Actualitate Agresorul femeii din Nana, Ştefan Fileaţă, a fost arestat

Agresorul femeii din Nana, Ştefan Fileaţă, a fost arestat

Agresorul femeii din Nana, Ştefan Fileaţă, a fost arestat
14 Mai 2014   •   13:36
UPDATE - Agresorul femeii din Nana, Ştefan Fileaţă, a fost arestat. Fileaţă poate contesta această măsură în 48 de ore.

UPDATE -
Agresorul femeii din Nana, Ştefan Fileaţă, care trebuia să fie azi în faţa magistraţilor tribunalului Călăraşi a fost internat în spital la Târgu Jiu, după ce s-a plâns de dureri abdominale. Acesta este motivul pentru care bărbatul nu s-a prezentat la tribunal, unde procurorii urmau să ceară schimbarea arestării sale la domiciliu în arestare preventivă.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Agresorul femeii din Nana, Ştefan Fileaţă, n-a ajuns astăzi în faţa magistraţilor din Călăraşi. Judecătorul a cerut să fie găsit neapărat.

Bărbatul avea proces în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru delapidare în detrimentul Complexului Energetic Oltenia. 

Procurorii au cerut înlocuirea arestului la domiciliu cu arestarea preventivă pe motiv că, în momentul comiterii faptelor, el se afla sub control judiciar într-un dosar în care este inculpat pentru complicitate la delapidarea Complexul Energetic Oltenia.



×
Subiecte în articol: Nana
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close